Vakantiewoning Anhove

Vakantiewoning Anhove

Vakantiewoning in het prachtige Schorisse

Maarkedal
Capaciteit
8 Personen
Straat + huisnummer
ANNOVENSTRAAT 73
9688 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32472087326
Reservation
Online boeken
Link

Logeren in Schorisse: de prachtige natuur, de kasseien en beroemde hellingen, wandelingen en niet te vergeten de gastronomie. Vakantiewoning Anhove is uitstekend gelegen om optimaal te kunnen genieten van de Vlaamse Ardennen, de grootste leverancier van fiets- en wandelplezier.

Authentieke hoeve

De buitenkant is al veelbelovend. Vakantiewoning Anhove is een typische witgekalkte hoeve van de streek. Dit is een huis waar je thuis kunt komen. Maar het interieur is allesbehalve oubollig. Het zonlicht stroomt royaal binnen in de leefruimte die uitkijkt op de tuin. En ook de vier slaapkamers zien er heel hedendaags uit, net als de piekfijne helderwitte badkamers. Hier kom je niets te kort. 
 

vakantiewoning_anhove_10.jpg
vakantiewoning_anhove_1.jpg
vakantiewoning_anhove_3.jpg
vakantiewoning_anhove_4.jpg
vakantiewoning_anhove_8.jpg
vakantiewoning_anhove_9.jpg
Het rustgevende interieur nodigt uit om samen te genieten

Tapbiljart!

Het interieur is een mooi evenwicht tussen strakke moderniteit en rustgevend hout. Precies zoals je een vakantiewoning wil hebben. De keuken is meer dan goed voorzien, de salon heeft een inbouwcassette zodat je samen knus in de vlammen kunt staren. En om het volledig af te maken: een tapbiljart! Daar kunnen de (grote) kinderen zich eens flink op uitleven.
 

vakantiewoning_anhove_7.jpg
vakantiewoning_anhove_5.jpg
In de tuin van de vakantiewoning kan je heerlijk relaxen

Relaxen in de tuin

Buiten is het zo mogelijk nog knusser. Op het terras naast de tuin kun je relaxen in de loungezetels. Zonnig dagje? Dan steek je de barbecue aan. Of je laat het koken aan anderen over en je verkent de plaatselijke horeca. Ver moet je daar niet voor lopen: in Schorisse zelf vind je een eerlijke, dagverse keuken in ’t Schuitje en eetcafé De Zwarten Engel.  En natuurlijk zijn er in Ronse en Oudenaarde cafés en restaurants te over.
 

schorisse (2).jpg
Laat je verwonderen door het prachtige Schorisse

Natuurgebieden, bossen en molens

Schorisse is een gehucht van Maarkedal. Het heeft de verdiende reputatie dat het hier echt wel rustig is. Bijna negentig procent van het grondgebied is onbebouwd. Natuurgebieden, bossen en molens kleuren het betoverende landschap. Al loop je hier soms over de koppen, met name in het wielerseizoen. Scherprechters als de Taaienberg en Berg Ten Houte zijn de schrik (of de triomf) voor de professionele en amateur-wielerliefhebber. De blauwe lus van de Ronde Van Vlaanderenroute passeert omzeggens aan Vakantiewoning Anhove. 

De kabbelende Molenbeek

Wandelen? Wandelen. Vanuit je vakantiewoning zie je uit op het Bos ter Rijst, een prachtig bos van 200 hectare aan de Molenbeek en de ideale plek om te genieten van een picknick met het hele gezin. De open plekken en de kabbelende beekjes langs kronkelende wandelpaden zullen je betoveren. Ook het bekende Muziekbos ligt op een boogscheut, net als natuurgebied ‘t Burreken
 

Wandelen langs de Zwalmbeek in Munkzwalm
Wandelnetwerk Zwalmvallei
Verken het idyllische Zwalm

Something completely different

Heel anders is dan weer de nabijgelegen Zwalmvallei, bijgenaamd Klein Zwitserland, met zijn vele watermolens. Of steek de taalgrens over naar de Waalse gemeenten Ellezelles en Flobecq. En vergeet niet Oudenaarde te verkennen, stad van wandtapijten en Margaretha van Parma, met een stadhuis dat UNESCO-werelderfgoed is. Of Ronse, de rijke textielstad van weleer. Een verborgen parel die je beslist zal verrassen!

Reserveer een authentieke hoeve

Voor een landelijk gelegen vakantiehuis als Anhove valt er verbazend veel te beleven. Haast je naar de website en reserveer een vakantie waar je mooie herinneringen aan zult hebben!