Vakantiewoning 't Hollandhuizeke

Vakantiewoning 't Hollandhuizeke

Onthaasten in een gerenoveerde boerderij in Maarkedal

Maarkedal
Capaciteit
1 - 7 Personen
Straat + huisnummer
Korteberg 4
9688 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 20 97 61
Reservation
Online boeken
Link

Wil je graag ietsje dichter terug bij de natuur komen? En heb je ook goesting om er eens een weekendje tussenuit te trekken? Dan hebben we écht de perfecte plek voor je gevonden…

'tHollandHuizekeBuiten3.jpg
In 't Hollandhuizeke logeer je midden in de natuur

Heerlijk genieten in ’t Burreken

Midden in het natuurgebied ’t Burreken, pal in het hart van de Vlaamse Ardennen, staat het schattige 't Hollandhuizeke. In deze opgeknapte boerderij in Maarkedal is het heerlijk rustig. Je dichtstbijzijnde buren zijn vogeltjes, insecten en prachtige struiken vol bloeiende bloemen.

Je hoeft maar buiten te wandelen en je hebt er kilometers aan mogelijkheden om te wandelen in de bossen en door de velden. Stilte, rust en puur natuurgenot staan hier centraal. Wil je ook onthaasten, de stress achter je laten en helemaal tot jezelf komen op een unieke locatie in de natuur? Kom genieten van het groen, de stilte, de weiden en het bos. – in ’t Hollandhuizeke in Maarkedal.

'tHollandHuizekeBinnen.jpg
Keuken vakantiewoning 't Hollandhuizeke Maarkedal
Slaapkamer vakantiewoning 't Hollandhuizeke in Maarkedal
Gezelligheid troef in 't Hollandhuizeke

Een gezellig Huizeke in ‘t groen

Je mag gerust nog wat vrienden of familie meebrengen om samen met jou de voet van het gaspedaal van ’t leven te halen. ’t Hollandhuizeke is immers geschikt voor 7 personen, verdeeld over 3 slaapkamers. Breng voor kleine kinderen gerust nog een extra bedje mee.

Ontspannen bij een knetterend haardvuurtje? Kan perfect! De ruime living met houtkachel en open keuken moet zowat de gezelligste van heel Vlaanderen en omstreken zijn. Droom hier weg in de wereld van een boek of haal de goeie ouwe gezelschapsspelletjes nog eens boven.

Begin maar al weg te dromen bij de gedachte aan de zomer ook, want de tuin is voorzien van tafels en stoelen. En natuurlijk: je kijkt uit op een weelderig schouwspel van bomen, grassen en struiken waarin het wemelt van het kleine leven. Genieten van een aperitiefje of een barbecue, wat een feest! Schenk jezelf nog een lekker drankje uit en doe niets anders dan natuurlijk geruis, fwietend gefluit en romantisch geritsel…

Exmoor-pony's in het natuurgebied 't Burreken
De Exmoor-pony's zorgen voor natuurlijke begrazing in 't Burreken.

Bijzonder Burreken

De natuur is ideaal om te ontspannen en te onthaasten, dat spreekt voor zich. Dat effect werkt extra goed als je een hele vakantie in het groen doorbrengt. Wandel, fiets, geniet zoveel je wil.

’t Burreken is een natuurgebied dat je zeker tegemoetkomt. Naast wandel- en fietsroutes heb je hier ook een rijke fauna en flora. Luister naar de roep van de buizerd, de bosuil en de Vlaamse gaai en probeer ze te spotten in het bos. Vergroot je kansen tijdens eens stiltewandeling!

Vlaamse Ardennen = fietsen

Je zou niet in de Vlaamse Ardennen zijn geweest als je niet even op je fiets bent gekropen. De hellingen van de Ronde van Vlaanderen zijn een uitdaging voor elke wielerliefhebber. De Kwaremont, Kruisberg, de Koppenberg en de Paterberg liggen allemaal binnen de 30 km van ’t Hollandhuizeke. Klaar voor?

Als je geen nood hebt om de hellingen te trotseren, hebben de Vlaamse Ardennen wel iets anders in petto. Naast al dat klimwerk zijn er ook vlakkere wegen. Op de Fietsnetwerkkaart Vlaamse Ardennen kan je routes uitstippelen die de hellingen omzeilen. Lekker makkelijk, even veel schone uitzichten! Je zal niet verdwalen. Het knooppuntennetwerk is heel uitgebreid en ze zijn overal duidelijk bewegwijzerd! Handig!

Eigenaar Vakantiewoning 't Hollandhuizeke
Mia van de vakantiewoning 't Hollandhuizeke

En nu is ’t aan jou!

Wil jij ook eindelijk eens de tijd nemen om met volle teugen te genieten van rust en natuur? Rep je dan naar ’t Burreken, waar Vakantiewoning ’t Hollandhuizeke op je staat te wachten. Reserveer snel jouw verblijf via de website van de accommodatie. Je vindt er alle info over prijzen en beschikbaarheden.