Vakantiewoning huYze-K

Vakantiewoning huYze-K

Herenhuis voor 10 aan de poort van de Vlaamse Ardennen

Zottegem
Capaciteit
10 Personen
Straat + huisnummer
KASTEELSTRAAT 44
9620 Zottegem
E-mail
Telefoonnummer
+32 474 78 11 10
Link

Zin in een uitje met familie en vrienden? Dan is huYze-K je plekje. Het gezellige herenhuis in Zottegem kan tot 10 personen herbergen. Bovendien logeer je hier aan de poort van de Vlaamse Ardennen. Dat wordt genieten!

Warm onthaal

Moeder en dochter - Katrien en Yana - leggen je in de watten bij huYze K. De woning bevat 4 ruime tweepersoonskamers, met een stapelbed en babybed extra. Je kunt het hele huis voor jezelf en je gezelschap boeken, of je boekt een kamer apart. Recht tegenover het huis is er een ondergrondse garage waar je ook je fiets elektrisch kunt opladen. En met het treinstation op 500 meter afstand kun je rechtstreeks naar Brussel, Gent, Oudenaarde en Geraardsbergen.

VW HuYze-K in Zottegem
VW HuYze-K in Zottegem
De slaapkamer met stapelbed en de ruime badkamer

Met zicht op tuin

Je voelt je onmiddellijk thuis in de Kasteelstraat. Het interieur van het ruime herenhuis is een smaakvolle mix van authentieke en moderne elementen. Van de originele tegels tot de authentieke meubels: de oorspronkelijke eyecatchers zijn zo veel mogelijk bewaard. En de volledig uitgeruste keuken geeft uitzicht op de fraaie stadstuin. Twee voor de prijs van één: je logeert in het stadscentrum en hebt toch dat rustige plattelandsgevoel.

VW HuYze-K in Zottegem
VW HuYze-K in Zottegem
VW HuYze-K in Zottegem
VW HuYze-K in Zottegem
Het interieur en de eigenaars

Heerlijk wandelen en fietsen

Dat ontspannen gevoel kun je gerust een verlengstuk geven, want je bent hier aan de voet de Vlaamse Ardennen. Ontdek dit wandel- en fietsparadijs op zijn best en volg de mooiste fiets- en wandelroutes van de streek. In het Zottegemse Kloosterbos (vlak bij de bekende Berendries) vind je grote reliëfverschillen, mooie uitzichten en fauna en flora om U tegen te zeggen. In het voorjaar kleurt het bos in lentekleuren dankzij bloeiers als gevlekt longkruid, bosanemonen en bosviooltjes.

Kloosterbos in Sint-Maria-Oudenhove
Het Kloosterbos

Doe eens Zot

Nog nooit in Zottegem geweest? Laat je verrassen door een bruisend stadje met veel ontspanningsmogelijkheden en cultuur. In het Provinciaal Archeocentrum Velzeke word je terug gekatapulteerd naar de tijd van de Romeinse overheersing en vind je onder meer de ‘Venus van Velzeke’, een bronzen offerbeeldje. Iets recentere geschiedenis is de 18de-eeuwse bandiet Jan de Lichte. De ‘Vlaamse Robin Hood’ werd vereeuwigd door Louis Paul Boon en recent nog in een Netflix-serie. Treed in zijn voetsporen (maar dan wel vreedzaam) op de Jan de Lichte wandelroute langs heuvels en uitgestrekte weilanden.

detail Egmontstandbeeld Egmontpark Zottegem
Lamoraal van Egmont

Stad van Egmont

Zottegem staat ook bekend als de stad van Lamoraal van Egmont, de graaf die in 1568 onder Alva op bevel van Filips II onthoofd werd op de Brusselse Grote Markt. Zijn kasteel ligt op wandelafstand van huYze-K: je kunt niet missen. Er is ook een fietsroute die naar de graaf verwijst.

Kasteel Breivelde in Zottegem
Kasteel Breivelde

Dineren in een feeërieke omgeving

Ook het Kasteel van Breivelde ligt vlak bij de vakantiewoning. Daar je kan genieten van een romantisch diner, een pannenkoek in de namiddag, een BBQ en cocktails in de zomer. Om het eten te laten zakken kun je daarna nog even wandelen op het uitgestrekte kasteeldomein dat tien vijvers en een dertigtal verschillende boomsoorten telt. 

Boek je verblijf!

Zin gekregen in een ontspannende vakantie? Reserveer dan snel je verblijf bij huYze-KOp de website vind je alle informatie over prijzen en beschikbaarheden!