Vakantiewoning Casa Lavanda

Vakantiewoning Casa Lavanda

Dolce far niente in Zottegem

Zottegem
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
Pierkenstraat 80
9620 Zottegem
E-mail
Telefoonnummer
+324 98 91 85 08
Reservation
Online boeken
Link

‘Niets moet, alles kan’: dat is het opzet van Casa Lavanda. Hier komt je volledig tot rust in een ruime en open vakantiewoning, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen.

In deze uitstekende vakantiewoning is alles aanwezig om volop van het leven én van elkaar te genieten. Of je nu een dagje of twee wilt ontsnappen of enkele weken de rust wilt opzoeken: jij kiest. Want dit vakantiehuis is perfect geschikt voor een kort of lang verblijf. De weelderige natuuromgeving kruipt onder je huid. Terwijl je volledig tot rust komt in dit juweeltje van comfort en wellness. Een subtiele Italiaanse knipoog maakt van dit geheel een enorm deugddoende vakantie-ervaring – als je je ogen dicht doet, lijkt het wel alsof je in de Laars van Europa zit.

CasaLavanda_Zottegem.jpg
De vakantiewoningen van Casa Lavanda bieden plaats aan grote groepen

Zalig nietsdoen… 

Wil je ontsnappen uit het drukke dagelijkse leven en jezelf onderdompelen in een oase van weldaad en verwenning? In de uiterst luxueuze privéwellness van deze vakantiewoning vindt zelfs de meest gejaagde bezoeker in no time zijn welverdiende rust. Alleen of samen met familie en/of vrienden laad je de batterijen weer op in de Finse buitensauna, de infraroodcabine, de jacuzzi of het verwarmde binnenzwembad.

Helemaal genieten wordt het natuurlijk in de rustgevende ontspanningsruimte. ‘Er even tussenuit’ is te licht uitgedrukt: hier wordt je gegarandeerd herboren.

Sauna B&B Casa Lavanda
Hier word je helemaal zen.

…of heerlijk bewegen

De Vlaamse Ardennen vormen het ideale decor voor uitdagende en wondermooie wandel- en fietstochten. Dit gastverblijf is dan ook perfect gelegen om je volop in dit heerlijke natuurschoon onder te dompelen.

Kies uit het overvloedige aanbod aan fiets- en wandelroutes of improviseer naar eigen goeddunken. Hier vindt iedere sporter of recreant, ongeacht z’n fysieke conditie, de uitdaging die hij/zij nodig heeft om een gezonde geest te koppelen aan een gezond lichaam.

Achteraf: sowieso relaxen

De wetenschap dat je nadien uitgebreid kan nagenieten in Casa Lavanda geeft ongetwijfeld vleugels. Want je geniet niet alleen van activiteiten buiten, de vakantiewoning zélf heeft ook een heleboel te bieden.

Ook wie graag in de vakantiewoning blijft vertoeven (met de kinderen bijvoorbeeld), hoeft zichzelf niets te ontzeggen. Het zwembad, de omheinde tuin, de pingpongtafel, de trampoline, het speeltoestel… Stuk voor stuk nodigen ze jong en oud uit om het maximum uit hun verblijf te halen.

Optimale toegankelijkheid – ook voor mensen met een beperking

Een verblijf in Casa Lavanda is bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. Er is ruimte voor tien tot twaalf personen (idealiter maximaal 11 volwassenen, doelgroep is eerder gezinnen)  en bovendien is dit vakantiehuis ook volledig uitgerust voor de allerkleinsten. Op het gelijkvloers is er zelfs een rolstoeltoegankelijke slaapkamer.

Een mobiele tillift in de woon- en slaapkamer garandeert optimale mobiliteit om in en uit bed te stappen. Een plafondmotor in de regendouches en een tillift in de wellnessruimte, maken het gebruik van het zwembad, de douches en de jacuzzi voor iedereen comfortabel.

Ook de keuken beschikt over een hoog/laag systeem van het keukeneiland én een aanpasbare tafel. Tenslotte is ook het sanitair afgestemd op mensen met een verminderde mobiliteit. Iedereen is hier welkom en wordt met gepaste egards behandeld.

Slaapkamer B&B Casa Lavanda
De kamernamen verwijzen naar de voorliefde voor Italië van de eigenares.

Gedeelde passie; een warm concept

Eigenares Nathalie verloor haar hart in Italië. Het is die passie voor la bella Italia en wellness die zij en haar gezin willen delen. Van daaruit ontsproot het concept voor deze heerlijke vakantiewoning. Genieten van het leven is een kunst; hier leer je hoe je dit tot in de puntjes beheerst. Nathalie staat dan ook dag en nacht klaar om haar gasten hierin te ondersteunen.

De link met het zonnige Italië wordt ook meteen duidelijk bij het lezen van de kamernamen: Foresta, Aqua, Oro en Lavanda. Elke kamer heeft een geheel eigen uitstraling en sfeer, maar de rode draad blijft onmiskenbaar: een referentie naar het zonnige zuiden, waar passie, levenskunst en warmte dé garanties vormen voor authentiek genieten.

uitbaters Vakantiewoning Casa Lavanda in Zottegem
Nathalie en Stijn van vakantiewoning Casa Lavanda in Zottegem

Boek snel jouw verblijf

Wil je de Vlaamse Ardennen ontdekken vanuit deze unieke vakantiewoning? Boek dan deze vakantiewoning in Casa Lavanda in Zottegem. Op de website van het verblijf ontdek je alles over prijzen en beschikbaarheden.