Vakantiewoning De Chasse Patate

Vakantiewoning De Chasse Patate

Ontspanning en relaxatie op het hoogste podium in Kluisbergen

Kluisbergen
Capaciteit
1 - 16 Personen
Straat + huisnummer
HOOGSTAD 2
9690 Kluisbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 494 33 32 57
Reservation
Online boeken
Link

In de wielerwereld betekent de term Chasse Patate een soort ‘stilvallen’. Maar voor wie op zoek is naar een echt rustgevende ervaring tussen de illustere Vlaamse wielermonumenten, krijgt deze prachtige vakantiewoning in Kluisbergen een heel andere connotatie. Hier vertoef je in de kopgroep van de Vlaamse vakantiewoningen. De gedroomde plek voor een welgemikte demarrage richting deugddoende onthaasting.

Authentieke schuur wordt riante vakantievilla

Aan de buitenkant verhult deze grote vakantiewoning haar verleden als grote schuur hoegenaamd niet. Dit mooie pand oogt uiterst authentiek. Binnenin is daarvan vooral de verrassend ruime indeling te merken. Je mag dan wel in een oude schuur logeren, je komt hier écht niks tekort. De faciliteiten zijn talrijk, de afwerking uitstekend. Een plezier om hier te mogen verblijven…

Slaapkamer_ChassePatate.jpg
Slaapkamer vakantiewoning De Chasse Patate in Kluisbergen
Slaapkamer in vakantiewoning de Chasse Patate in Kluisbergen

Alle comfort dat je nodig hebt

De Chasse Patate is een uiterst comfortabel vakantiehuis met alle modern comfort. Het is perfect ingericht om tot wel 16 mensen een onvergetelijk verblijf aan te bieden.

De link met het in Kluisbergen alom aanwezige wielergebeuren is hier nooit ver weg. Zo kregen de acht slaapkamers allemaal een naam die verwijst naar een bekende passage in één van de Vlaamse klassiekers: Oude Kwaremont, De muur, Patersberg… Hoe kan het ook anders in het mekka van de koers.

Toplocatie voor sport en ontspanning

De rustieke schuur past helemaal in deze omgeving vol weilanden en natuurpracht. Verschillende wandel- en fietsroutes doorkruisen de regio. Dat maakt de Chasse Patate tot een uitgelezen vertrekpunt voor allerlei tochten en exploraties.

Zowel wielerfanaten als vriendengroepen, families en zelfs bedrijven vinden hier moeiteloos wat ze nodig hebben om een fijne én opbeurende tijd te beleven.
 

Wie wil wielrennen, zit goed!

We zeiden het al: Kluisbergen is de place to be voor iedereen met een hart voor de koers. Je vindt er o.a. fietsknooppunten 5,7,13 en 14. Je combineert dus zelf je fietstochten naar hartenlust, op basis van de mooi uitgestippelde knooppunten. Maar ook de Eddy Merckxroute passeert hier. En op de mountainbikeroute van BLOSO komen ook de offroad-adepten volledig aan hun trekken…

Doe je het liever niét op twee wielen? Geen probleem, want ook wandelaars kunnen hier hun hartje ophalen dankzij de talrijke wandelroutes die zich doorheen de regio slingeren. Ben je toch meer een watersporter? Dan kan je gaan surfen op het Donkmeer of waterskiën op de piste aan The Outsider in Oudenaarde.

Ook cultuur vlakbij

Niet alleen sporters, maar ook cultuurliefhebbers hebben opties te over: een bezoekje aan Ronse of Oudenaarde is bijvoorbeeld altijd een verrijkende ervaring.

Zoals algemeen bekend, bevat deze regio ook een recordaantal oergezellige en hoogwaardige culinaire adresjes om steeds weer in de beste sfeer op krachten te komen.

20200201 - Vlaamse Ardennen - 029.jpg
20200201 - Vlaamse Ardennen - 032.jpg

Het verblijf zelf: verrassend ruim

Ook wie graag ‘thuisblijft’, zal zich geen moment vervelen of beknot voelen in de Chasse Patate. Zo is het ruime woongedeelte op het gelijkvloers ideaal om als groep gezellig samen te zitten. Hier heb je alle plek om je activiteiten uit te stippelen.

Vanuit de grote keuken wordt iedereen makkelijk voorzien van de nodige lekkernijen. Verder is er op het gelijkvloers een slaapkamer voor twee personen met douche en lavabo. Ook toiletten voor dames, heren en mensen met een beperking zijn hier voorzien.

De Chasse Patate
Kamer met badkamer

Plaats voor iedereen!

Op het tussenverdiep werd er een slaapkamer, eveneens met alle sanitair comfort, geïnstalleerd. De eerste verdieping biedt ruimte voor maar liefst 6 slaapkamers en 4 badkamers. De verdieping onder dak bevat een uiterst aangename ontspanningsruimte met televisie en kickertafel (ideaal voor wie nooit helemaal loskomt van zijn competitiedrang).

Ook de tuin is een oase van groen, met een gezellige binnenkoer, een ruim terras en speeltoestellen op het grasplein. De voorkant van het huis geeft uit op een ruime parking. Hier starten diverse fiets- en mountainbikeroutes. Het uitzicht op de Oude Kwaremont is behoorlijk spectaculair.
 

Eigenaars Chasse Patate in Kluisbergen
Eigenaars Vakantiewoning De Chasse Patate

Kom zelf Chasse Patate ontdekken!

Tijd om zelf de Chasse Patate eens van nabij te bewonderen? Nodig je vrienden of familie uit en kom een weekendje genieten in de mooie Vlaamse Ardennen. Bedwing de iconische hellingen uit de Ronde van Vlaanderen of geniet van de vele mooie wandelroutes in de regio. Boek snel jouw vakantie bij Chasse Patate: surf naar de website voor meer info over prijzen en beschikbaarheden.