Vakantiewoning 't Nophof

Vakantiewoning 't Nophof

Unieke gerenoveerde hoeve aan de Paterberg in Zulzeke

Kluisbergen
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
NOPHOVESTRAAT 19
9690 Kluisbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 478 56 07 02
Reservation
Online boeken
Link

Binnenkomen in een varkenshok en aperitieven in de koeienstal. Het klinkt niet als een droom. Maar dat is het wél in ’t Nophof. Deze gerenoveerde hoeve ligt in Zulzeke, een stille parel in de Vlaamse Ardennen. Verzamel snel 12 vrienden of familieleden, want deze vakantiewoning moet je beleefd hebben.

Een hoeve met stijl

Een prachtige oude hoeve verdient het om met smaak te worden ingericht. De bouwelementen van vroeger bleven dan ook bij de renovatie van ’t Nophof bewaard. De koeienstal is nu het salon en de houtkachel zorgt er voor extra gezelligheid. 

Onder je voeten zie je kleurrijke vloerstenen met motieven van weleer en de muren zijn sierlijk betegeld. Je ziet zelfs het oude toilet uit Christus’ tijd nog. Gelukkig wel met het comfort en de privacy van nu.

Eetkamer_'tNophof.jpg
Keuken_'tNophof.jpg
Bepaalde elementen zijn bewaard gebleven in de oude hoeve zoals de vloerstenen

Oude gezelligheid met hedendaags comfort

Op het gelijkvloers vind je ook nog twee slaapkamers. Die hebben elk hun eigen badkamer mét inloopdouche. De anderen slapen op de graanzolder. Daar zijn nog eens twee grote en twee kleine slaapkamers met twee badkamers en een apart toilet. Je kan de oude dakstructuur van de u-hoeve op zolder nog herkennen. Er is alleen isolatie aan toegevoegd.

De nieuwe ingerichte keuken bevat alle comfort: elektrisch kookvuur, dampkap, microgolf, afwasmachine, koelkast, diepvries en wasmachine. Je kan er zelf koken of een echte chef laten langskomen. ’t Nophof biedt traiteurdiensten aan op maat, mét themakok aan huis, of moeten we zeggen “aan hoeve”?

Slaapkamer_'tNophof.jpg
Een van de slaapkamers in vakantiewoning 't Nophof

Een actieve…

’t Nophof ligt vlakbij de top van de Paterberg. Die ken je vast wel uit het legendarische parcours van de Ronde van Vlaanderen. Haal de wielrenner in jou naar boven en smeer de benen in. Want je kan hier dus zomaar even zélf dé Vlaamse wielerwedstrijd – hij heet niet voor niets Vlaanderens Mooiste – winnen. 

Ga zeker ook het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde eens bezoeken. Je vindt er boeiende expo’s over de koers, verhalen over de iconische wielerhelden die als eerste over de finish vlogen en een unieke fietsbeleving met high-end koersmaterialen. Huur een fiets en rij zelf het parcours van a tot z. Of stal je fiets en ontdek de omgeving te voet. Natuur is hier stilte, bossen, kronkelwegen, weiden, velden.

DePaterberg_DiegoFranssens.jpg
't Nophof ligt vlakbij de Paterberg, een van de hellingen uit de Ronde van Vlaanderen

… of minder actieve vakantie in de Vlaamse Ardennen

Eet je liever calorieën dan dat je ze verbrandt? Dan moet je langsgaan in Geraardsbergen voor hun mattentaarten. Overal vind je hier deze lokale lekkernij. Om van te smullen!

Maar je hoeft het niet te ver te zoeken. ’t Nophof biedt een wilde tuin en ruime schuur, perfect voor spel en ontspanning. In de afgesloten binnentuin kan je zitten onder de notenboom, een glaasje drinken op het terras of zingen rond het kampvuur. In de zomer kan je gebruikmaken van de barbecue. Kinderen spelen in de afgesloten speeltuin.

zitruimte vakantiewoning 't Nophof in Zulzeke
eetruimte Vakantiewoning 't Nofhof in Zulzeke
De ruimtes zijn met veel zorg ingericht.

Een frisse kijk op zakendoen

De sleur van het vergaderen doorbreek je in ’t Nophof. Kom met je collega’s en gebruik de rust en het groen om je zaken even anders te zien. Het voederhok van vroeger, aanpalend aan de hoeve, werd omgebouwd tot overdekt terras en is de perfecte vergaderruimte. Maak indruk op je collega’s en partners. Breng hen voor een unieke twee- of driedaagse naar deze prachtige locatie in Zulzeke.

Greta van 't Nophof in Zulzeke
Greta van vakantiewoning 't Nophof

Beleef de hoeve

Kom genieten van die goeie ouwe gezelligheid en boek je verblijf vandaag nog. Vanuit ’t Nophof heb je alles binnen handbereik voor een actieve en ontspannende vakantie in de Vlaamse Ardennen.