Vakantiewoning De Flandrienhoeve

Vakantiewoning De Flandrienhoeve

Genieten als (wieler)god in Kluisbergen

Kluisbergen
Capaciteit
1 - 30 Personen
Straat + huisnummer
HOOGSTAD 2 bus 2
9690 Kluisbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 494 33 32 57
Reservation
Online boeken
Link

Wie ‘er even tussenuit’ wil, kiest zonder twijfel al snel voor een deugddoend verblijf in de Vlaamse Ardennen. Die glooiende landschappen, die iconische wielerhellingen, die rijke geschiedenis van de koers, die leuke stadjes met heerlijke streekproducten. Er zijn honderden redenen waarom jij deze regio dringend eens een bezoekje moet brengen.

Klaar om deze machtige regio zelf te ontdekken én te beleven samen met al je vrienden of de hele familie? Dan moet je natuurlijk eerst een geschikte plek zoeken om te overnachten…

Genieten met z’n 20 – of zelfs 30 - tegelijk

Wie hier op vakantie gaat en de best mogelijke wielrenner in zichzelf wilt bovenhalen, zal zich een bezoek aan de Flandrienhoeve nooit beklagen. Deze stijlvol gerenoveerde hoeve biedt plaats voor maar liefst 20 tot 30 personen.

Families, vriendengroepen én bedrijven vinden er de ideale setting om helemaal zorgeloos te onthaasten in een ronduit uniek kader. Je wordt ondergedompeld in de unieke sfeer van de bakermat van de Flandriens. Rustig en landelijk gelegen, maar ook perfect ingebed in een stimulerend decor waarin wieler- en wandelliefhebbers zichzelf volledig op hun tempo kunnen uitleven. Wandelschoentjes en wielerfiets klaar? Aanvallen, maar!

Wielergekte of platte rust op 500 meter van de Oude Kwaremont

Midden tussen de vele kuitenbijters vind je hier de ideale plek om samen met je gezelschap te genieten van alles wat in deze regio te beleven valt. Uiteraard staat wielrennen met stip vooraan. De Vlaamse Ardennen zijn immers heilige grond voor elke rechtgeaarde koersliefhebber.

Op deze bodem werden records verpulverd, tegenstand verschroeid en memorabele overwinningen geboekt. En niet door zomaar om het even wie. Nee, hier schitterden grootheden die een godenstatus verwierven door Vlaanderens Mooiste als primus inter pares te bedwingen.

En jij, durf jij het aan?

En nu is ’t aan jou. Spring je fiets op en rij de hellingen tegemoet. Ver hoef je het niet te zoeken. Zo ligt de Oude Kwaremont op een luttele 500 meter van dit vakantieverblijf. Diverse fiets- en mountainbikeroutes passeren door Kluisbergen en bieden zowel de geoefende atleet als de recreant perfecte uitdagingen om zichzelf te testen en vooral: zich uit te leven.

Te voet? Te water? Op tafel? Kan ook!

Ook wandelaars kunnen van hieruit de prachtige omgeving ontdekken langs de vele wandelroutes.
En zelfs watersport is in deze regio eveneens makkelijk te vinden. Wie Flandrien zegt, zegt niet alleen ras-atleet op twee wielen.

Ook het Bourgondische karakter van deze regio komt uit de verf met een veelheid aan gezellige adresjes waar je kan genieten van een heerlijk menu met onder andere verse streekgerechten. Ronse en Oudenaarde liggen tevens vlakbij voor wie zich even wilt verliezen in de rijke geschiedenis en cultuur die deze regio kenmerken.

TOTAAL1.jpg
De vakantiewoning is ingericht om grote groepen gezellig te ontvangen.

Gerenoveerd met ontspanning als hoofddoel

Deze prachtig gerenoveerde hoeve in het centrum van de Vlaamse Ardennen past perfect in het rustieke en landelijke plaatje. De ruime indeling leent zich bovendien uitstekend voor een topverblijf van relatief grote groepen. 

De vakantiewoning omvat een ruime living/eetkamer, een groot en comfortabel keukengedeelte, vijf slaapkamers, één slaapzaal met stapelbedden en een hoek met zetelbedden. Iedere slaapkamer beschikt over een lavabo en douche. Er zijn ook twee slaapkamers op maat gemaakt voor mensen met een beperking.

Lekker chillen (of samen zijn)

Twee zithoeken verwennen gasten met onder meer flatscreen TV, een kickertafel, pingpongtafel, en een inbouwhaard voor nog meer gezelligheid… 

Dit is ook een uiterst geschikte plek voor teambuildings, seminaries en teamvergaderingen voor bedrijven. De prachtige omgeving is ongetwijfeld een bron van inspiratie en productiviteit voor jouw organisatie.

Samen genieten van elkaar en de omgeving

De Flandrienhoeve is ook een heerlijke plek om volop te genieten van elkaars gezelschap. Dit vakantiehuis stimuleert ontmoeting, gesprekken, rust… Ook de zuidelijk gelegen en zonnige tuin, volledig aangepast voor kinderen, zal met het ruime terras als decor de authentieke gezelligheid ondersteunen. De petanquebaan biedt vertier voor alle leeftijden, terwijl de diverse speeltoestellen de kinderen makkelijk uren bezighouden.

Dit alles wordt je aangeboden in de schaduw van de Oude Kwaremont, waardoor de nabijheid van de echte Flandriens en wielergoden nooit ver weg is. Dit is optimaal genieten op heilige grond voor de wielerfanaat, maar ook iedere andere vorm van ontspanning wordt hier moeiteloos gevonden.

Eigenaars Vakantiewoning De Flandrienhoeve in Kluisbergen
Eigenaars Vakantiewoning De Flandrienhoeve

Boek zelf je verblijf!

Wil je ook verblijven in de Flandrienhoeve, zodat jij de hellingen van de Vlaamse Ardennen kan beklimmen als een échte pro? Boek snel jouw verblijf via de website van de accommodatie. Je vindt er meer informatie over prijzen en beschikbaarheden.