Vakantiewoningen Op 't Roth

Vakantiewoningen Op 't Roth

Heerlijk herbronnen aan de monding van de Zwalm

Oudenaarde
2 Vakantiehuizen
2 Vakantiehuizen
Capaciteit
1 - 15 Personen
Straat + huisnummer
Rothstraat 2
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
0486356868
Link

De Zwalm slingert zich doorheen de prachtigste landschappen van de Vlaamse Ardennen, vooraleer zich op de grens van Welden (Oudenaarde) en Nederzwalm-Hermelgem (Zwalm) in de Schelde te storten. Vlakbij die monding creëerden Kurt en Eline met Op 't Roth hun eigen stukje paradijs. Twee fraaie vakantiewoningen geven ook jou de kans om daar ongestoord van te genieten.

Kurt, Eline en hun kinderen Mirthe, Briek en Miel genoten zo van hun leven aan de Schelde in het landelijke Welden dat de drang om ook andere mensen dat instant vakantiegevoel te laten beleven op den duur onhoudbaar werd. De zalige groene omgeving, het rustgevende zicht op de voorbijvarende binnenschepen, de geluiden van de natuur, de onbetaalbare stilte, het zachte gebalk van de twee lokale ezels: wat kon een mens nog meer van een vakantieplek verlangen? 
 

Living_Op'tRoth.jpg
keuken vakantiewoning Op 't Roth in Oudenaarde
Kamer1_Op'tRoth.jpg
Slaapkamer vakantiewoning Op 't Roth in Oudenaarde
badkamer vakantiewoning Op 't Roth in Oudenaarde
Badkamer op 't Roth
De inrichting van Op 't Roth 6

Echo's van een rijk vlasverleden

Kurt en Eline gingen aan de slag en realiseerden een comfortabele vakantiewoning voor 6 personen. Een passende naam was snel gevonden: Op 't Roth verwijst direct naar de Rothstraat, waar het huis zich bevindt. Roth is dan weer een afgeleide van 'roten', een term uit de vlasverwerkingsindustrie die vroeger sterk in deze regio geworteld was. Vandaar ook de vlasbloem in het logo. Maar je kan Op 't Roth even goed lezen als 'op trot', zoals in de uitdrukking 'op trot gaan'. Wat zoveel betekent als 'op stap gaan' of 'op zwier zijn'. Op 't Roth is dan ook de ideale uitvalsbasis om de Vlaamse Ardennen uitgebreid al wandelend of fietsend te verkennen. En sinds eind 2021 kunnen nog meer mensen daar de vruchten van plukken: toen openden Kurt en Eline op dezelfde locatie namelijk nog een tweede vakantiewoning, die plaats biedt aan liefst 12 personen. 

Een grote familie of een groep gezinnen die graag samen op weekend gaat? Als je de twee woningen Op 't Roth samen huurt, kan je bijvoorbeeld de oudsten van het gezelschap of de grotere kinderen hun eigen stek gunnen. Maar Op 't Roth 6 en 12 zijn ook perfect apart te boeken: beide vakantiewoningen staan ver genoeg van elkaar om alle gasten ruim voldoende privacy te garanderen. En welk huis je ook kiest: je bent verzekerd van absolute topkwaliteit. Kurt en Eline spaarden namelijk kosten noch moeite om twee vakantiewoningen te bouwen waarin alles tot in het kleinste detail klopt: een compleet uitgeruste en charmante keuken in landelijke stijl; een zonovergoten eetplaats met zicht op de velden; een gezellige en comfortabele zithoek van waaruit je urenlang van het omliggende groen kan genieten; een groot terras met barbecue en picknickbanken waar het altijd heerlijk toeven is, een zalige speelweide voor een partijtje voetbal, badminton of kubb …

Vakantiewoning Op 't Roth in Oudenaarde
hottub Op 't Roth
Speeltuin vakantiewoning Op 't Roth in Oudenaarde
Op'tRoth.jpg
het gastgezin, de hottub en de mooie tuin van Op 't Roth 6

Op 't Roth 6: lekker knus

In Op 't Roth 6 vind je onder de houten balken drie comfortabele slaapkamers. De heerlijke badkamer heeft liefst twee inloopregendouches! Zowel boven als beneden vind je een apart toilet. En de berging is voorzien van een wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Zo hoef je niet voor elke wandeling of fietstocht een verse tenue te voorzien!

Maar dé kers op de taart is toch wel de authentieke houtgestookte hottub mét massagebubbels op het terras. Kurt zorgt er gegarandeerd voor dat je er bij aankomst meteen in kan. Kan je je nóg meer welkom voelen? Wel betreden op eigen risico … Want het is zo zalig dat je er straks gewoonweg nooit meer uit wil. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om de kachel aan de praat te houden en er is genoeg brandhout voor de volledige duur van je verblijf. 
 

welkom Op 't Roth 12.jpg
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
de inrichting van Op 't Roth 12

Op 't Roth 12: luxe op hotelniveau

Op 't Roth 12 biedt zo mogelijk nóg meer comfort. Zo telt de ruime open keuken liefst drie professionele ovens. Een volautomatische koffiemachine met koffiebonen en een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine maken het feest compleet. De grote leefruimte is dan weer de place to be voor amusement, dankzij de biljarttafel, het dartsbord, de beamer, de DAB radio met Bluetooth en de talloze gezelschapsspelletjes.

Het zwembad biedt extra verkoeling in de zomer.

De vier slaapkamers hebben elk een kingsize bed, hun eigen luxe badkamer (waaronder eentje zowaar mét sauna) en een afzonderlijk toilet. Alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers en één ervan is rolstoelvriendelijk. En om het hotelgevoel helemaal compleet te maken: alle kamers hebben hun eigen tv, wifi én espressotoestel.

20220622_210708.jpg
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
op 't Roth 12 bbq grillmaster.jpg
20220618_131549-02.jpeg
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
VW Op 't Roth 12 in Oudenaarde
Het terras van Op 't Roth 12 met zwembad en speelweide

Perfecte uitvalsbasis 

Zin om vanuit Op 't Roth de wijde wereld te verkennen? Je vakantieverblijf ligt op de wandelknooppuntenroute en vlakbij de Scheldevallei fietsroute 2. Naar het supergezellige centrum van Oudenaarde (8 km) is het hooguit een halfuurtje fietsen. Andere cultuursteden als Zottegem (15 km), Geraardsbergen (30 km) en Ronse (20 km) zijn dan weer de perfecte bestemming voor een daguitstap. En met alle toeristische informatie die Kurt en Eline in Op 't Roth voor je klaarleggen, krijgt verveling werkelijk geen kans, in de Vlaamse Ardennen. 

Ben je er helemaal klaar voor om 'op 't Roth' te gaan? Klik hier voor alle praktische informatie, voor de concrete prijzen en om de beschikbaarheid te checken.