Vakantiewoning Scheldedijk 145

Vakantiewoning Scheldedijk 145

Vakantiewoning voor het hele gezin

Gavere
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
STEENWEG 145 bus /
9890 Gavere
E-mail
Telefoonnummer
0476361621
Reservation
Online boeken
Link

Op zoek naar een gezellige vakantiewoning voor wat grotere groepen? Scheldedijk 145 in het landelijke Gavere is geknipt voor jou. Met veel wandel- en fietsplezier in de omgeving en heel wat extra’s in huis. Er is zelfs een kleine fitness!

Ruim, maar ook niet al te groot: vakantiewoning Scheldedijk 145 kan tot 12 mensen herbergen in alle comfort. In totaal zijn er 6 kamers, elk met hun unieke charme. De drie kamers beneden hebben een eigen badkamer, bovenin is er een gezamenlijke badkamer.

Vakantiewoning Scheldedijk145
Vakantiewoning Scheldedijk145

Smaakvol hedendaags

Het vakantiehuis heeft vijf sterren gekregen van Toerisme Vlaanderen. Meer bestaat niet, dus je bent er zeker van dat alles tiptop in orde is. Ook de aankleding is wat chiquer dan de doorsnee vakantiewoning. Alles ziet er smaakvol en knus uit, met veel rustgevende bruin- en beigetinten en hier en daar een origineel detail. Cocooning, here we come!

lag_res_scheldedijk_145_stefaniefaveere_065.jpg

Huis met tuin

De eetkamer heeft een panoramisch zicht op de bijzonder grote tuin. Met zo’n mooi uitzicht is het gezellig ontbijten. Of je kunt ook gewoon in de tuin eten en genieten van de rustige groene omgeving. De kinderen zullen zich helemaal kunnen uitleven!

Onverwachte extra’s

De woning is ook bijzonder goed uitgerust. Niet veel vakantiehuizen hebben al een laadpaal voor elektrische auto’s, maar deze dus wel. Er is ook een afgesloten container waar je je fietsen veilig kunt achterlaten en er is zelfs een kleine fitnessruimte met een loopband en een hometrainer! Als je nog niet moe bent van het wandelen en fietsen in de omgeving: leef je uit. Nog iets dat je niet vaak tegenkomt: de woning heeft drie stallen voor paarden die je kunt huren. De eigenaars geven je met plezier tips voor paardrijden in de buurt.

Ontspannen in de infraroodcabine

Daarnaast heeft de vakantiewoning ook nog een infraroodcabine. Dat is volgens sommigen gezonder dan een klassieke sauna, en in elk geval even ontspannend. Je kunt de cabine bovendien ook gebruiken voor lichttherapie. Voel jezelf helemaal tot rust komen in de weldoende warmte en je kunt er weer helemaal tegen.

Brouwerij Contreras.JPG

Welkom in Gavere

Maar je bent hier waarschijnlijk ook om de streek te verkennen. Op korte afstand van de vakantiewoning liggen verschillende steden waar je de shopaholic in jezelf kunt loslaten – onder meer Gent en Oudenaarde zijn niet zo ver af. Maar ook Gavere zelf is de moeite waard. Het dorp barst van de leuke cafeetjes, lekkere restaurantjes en streekspecialiteiten. De artisanale brouwerij Contreras brouwt hier al jaren Valeir, volgens bierkenner Michael Jackson 'een van de verborgen juweeltjes van België'. En toevallig passen de Valeirbieren perfect bij de andere lokale specialiteiten, zoals Breydelham en Breydelspek. Nee, honger of dorst zal je hier niet snel hebben!

Slag bij Gavere wandelroute.jpg
Opkomende zon Ziekeput.jpg
Scheldeoever_wandelroute_gavere.jpg
Scheldemeersen_wandelroute_Gavere.jpg

Fietsen met het hele gezin

Gavere ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen, een van de mooiste streken van Vlaanderen én een ongeëvenaard fietswalhalla. Een groot deel van de streek is bijzonder heuvelachtig, maar dit is Scheldedorp Gavere. Hoeft een geslaagde fiets- of wandeltocht voor jou geen tientallen steile hellingen te tellen? Dan kun je ontspannen de Scheldevallei verkennen op een comfortabel fietspad langs de rivier. Houd onderweg gerust halt bij een van de traditionele baksteenovens uit de streek. Anderzijds, als je toch de nijdige klimmetjes van de Ronde wil bedwingen: ook die liggen niet zo ver af.

Wandeling door de geschiedenis

Wandelen kun je hier ook, en hoe! Vooral de Slag bij Gavere wandelroute is een ideale kennismaking met de streek en haar geschiedenis. De slag bij Gavere vond in 1453 plaats tussen de Gentse opstandige milities en de hertog van Bourgondië. Het is een belangrijk keerpunt in onze geschiedenis en werd in 2023 dan ook opgenomen in de Canon van Vlaanderen. Maar als je door het prachtige landschap wandelt, kun je haast niet geloven dat hier ooit een bloedige veldslag heeft plaatsgevonden. Geniet van de vergezichten, de kouters en Scheldenatuur. En beëindig je route op een terrasje op de Markt!

Boek een woning met extra’s

Op zoek naar een vakantiewoning met dat tikkeltje meer? Prijzen en beschikbaarheden vind je op https://www.scheldedijk145.be/