Vakantiewoning KANAK

Vakantiewoning KANAK

'Sportguesthouse' in Geraardsbergen

Geraardsbergen
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
KANAKKENDRIES 12
9500 Geraardsbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 486 26 56 41
Reservation
Online boeken
Link

Wil je de Vlaamse Ardennen ontdekken op een actieve, sportieve manier? Dan zit je helemaal goed bij Vakantiewoning KANAK én bij z’n uitbaters…

Uitbaters Stijn en Karolien staan namelijk synoniem voor sport. Ze heten je welkom in hun vakantiewoning KANAK. Of zoals ze het zelf graag noemen: hun ‘sport guesthouse’. Ze bieden de oplossing voor iedereen die zin heeft in een actieve wandeling of fietstocht in de Vlaamse Ardennen. En die daarna voor een redelijke prijs in de buurt wil overnachten. Ze hebben zelf twee jonge kinderen en hebben hun verblijf kindvriendelijk ingericht. 

                                                           

Uitzicht vakantiewoning KANAK
Geniet van een prachtig uitzicht in vakantiewoning KANAK
Woonkamer vakantiewoning KANAK
Een modieuze woonkamer in vakantiewoning KANAK

Stijn & Karolien: de geknipte gastvrouw en gastheer

Een goede nachtrust betekent voor actievelingen Stijn en Karolien: de batterijen opladen na een dag sporten… om de dag nadien opniéuw te kunnen sporten. Stijn is hardloper en was ooit Belgisch kampioen op de marathon. Samen met Karolien wil hij zijn liefde voor het buitenleven delen. Als je dus houdt van een fikse wandeling, een stevige looptocht of een uitdagende trip met de fiets: dankzij deze uitvalsbasis kom je geheid aan je trekken!

Vanuit die filosofie is KANAK ontstaan. Het is de ideale vertrekplek om sportief de Vlaamse Ardennen te verkennen. Stijn voorziet de sporters van prachtige wandelroutes en fietstochten. Karolien tipt de juiste culinaire adresjes voor onderweg. Een geweldige combinatie, dus. Waarbij je de innerlijke en de uiterlijke mens allebei een stevige boost geeft.

Bed & Basic

De vakantiewoning ligt in Zarlardinge, vlakbij Geraardsbergen. Er is plaats voor 8 personen. In deze bed & basic ben je voorzien van een uitgeruste keuken, leefruimte met TV en wifi om te ontspannen en 3 slaapkamers. Een leuke extra: je hoeft niet met slaapzakken of bedlinnen te sleuren. Bij aankomst is je bedje opgemaakt en liggen de handdoeken al klaar in de badkamer. Ideaal, want wie wil er nu na z’n weekendje weg met een berg was blijven zitten?!

Slaapkamer vakantiewoning Kanak in Geraardsbergen
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.
Slaapkamer Vakantiewoning Kanak in Geraardsbergen

Op het ritme van de seizoenen

Elk seizoen is anders hier. In de winter kijk je mijlenver uit over de weides en akkers. In de zomer ben je door maïsvelden omringd. Als de zon al schijnt maar het nog net te koud is, is het heerlijk zitten in de gezellige veranda.

Wanneer de Belgische zomer zich dan toch weer van haar beste kant laat zien, kan je aperitieven op het terras in de tuin. Je merkt het: deze streek is de uitgelezen plek om in elk seizoen te sporten, wandelen, fietsen en verkennen!

Op tocht met het stalen ros

De sportieve gastheren smeken je om de omgeving op de fiets te verkennen. De reden is simpel: KANAK ligt pal op de route van De Ronde van Vlaanderen. Ze maken het de wielerliefhebbers dan ook gemakkelijk. Tegen het voorjaar 2021 willen ze extra faciliteiten aanbieden zoals extra douchegelegenheid, een polyvalente ruimte en een buitenruimte met sportfaciliteiten. 

In het huis is een volledige wasplaats uitgerust met wasmachine en droogkast voor de koerspakjes. Daarbovenop kan ook je fiets in bad in de bike-wash en voorzien ze de nodige materialen om kleine fietsherstellingen te doen. Wat. Een. Service!

De hellingen van de Ronde

De uitdagingen die als je fietser hier voorgeschoteld krijgt? Die zijn legendarisch! Wat dacht je van het bedwingen van de beruchte Muur van Geraardsbergen en de andere stevige hellingen van De Ronde? Kuitenbijters uit de eerste categorie, die je geduld én je spierkracht stevig op de proef stellen. Maar ook als je het graag wat kalmer houdt ben je in De Vlaamse Ardennen natuurlijk aan het juiste adres.

Sta je liever met beide voeten op de grond dan trek je je wandelschoenen aan en ga je eropuit. Geniet van de rust die je zal ervaren in de weides en de velden. Stijn heeft 1001 wandelroutes op zijn teller staan en wil die al te graag met jou delen.

Stijn en Karolien van Vakantiewoning Kanak in Geraardsbergen
Stijn en Karolien van vakantiewoning Kanak
gastgezin vakantiewoning Kanak in Geraardsbergen
Het gastgezin van vakantiewoning Kanak

Kom zelf sporten

De gouden harten van Stijn en Karolien staan te popelen om je in hun vakantiehuis te ontvangen. Ze bieden je een betaalbaar bed in een actieve omgeving. Pak die wandelschoenen in, maak je fiets klaar voor vertrek en kom langs bij KANAK voor die welverdiende rust achteraf.