Vakantiewoning De Groene Hoeve

Vakantiewoning De Groene Hoeve

De gedroomde vakantieplek voor grote groepen

Brakel
Capaciteit
1 - 25 Personen
Straat + huisnummer
MAANDAGSTRAAT 55
9660 Brakel
E-mail
Telefoonnummer
0485063849
Reservation
Online boeken
Link

Geweldig toch, een weekend of midweek in goed gezelschap op een idyllische plek! Vakantiewoning De Groene Hoeve in Everbeek-Boven (Brakel) is zo'n zeldzame parel waar alle puzzelstukjes precies op hun plaats vallen. Je vindt er al het nodige comfort om met maximaal 25 personen een paar heerlijke dagen door te brengen. Bovendien ligt het meest bosrijke gebied van de Vlaamse Ardennen er letterlijk aan je voeten.

grote_zaal_35_0.jpg
grote_zaal_33_0.jpg
De binnenruimtes bieden plaats voor 25 personen.

Blijf lekker binnen

Zoek je nog een goed adres voor een weekend of midweek met de hele familie of een handvol bevriende gezinnen? Met een woonoppervlakte van liefst 300 m2 heeft De Groene Hoeve, een authentieke en smaakvol gerenoveerde vakantiewoning in Everbeek-Boven, alles om je een zalige tijd te bezorgen. Slapen doe je in zeven bijzonder ruime en fraai ingerichte kamers met comfortabele bedden. Vier badkamers zijn goed voor in totaal vijf douches en zes wc's. Op het gelijkvloers vind je verder nog twee knusse zitruimtes en een kleine keuken. Maar dé troef van De Groene Hoeve is de polyvalente zaal. Gezellig kokkerellen, spelletjes spelen, tv-kijken, een boekje lezen of honderduit bijpraten bij een goed glas: alles kan!

buitenteras_0.jpg
Het buitenterras is een ideaal plekje om samen te genieten.

Het goede buitenleven

Ook het buitengedeelte van De Groene Hoeve maakt indruk: naast de pittoreske binnenkoer is er een aantrekkelijk zonneterras met ligzetels, picknicktafels en barbecue. Wordt het je daar net iets te heet? Zoek dan dekking op het zuidgerichte overdekte terras.

De 3300 m2 grote tuin mét boomgaard gaat naadloos over in het glooiende landschap. Kinderen kunnen er ongeremd ravotten en zich eindeloos uitleven op de schommel en de met netten beschermde trampoline. De vuurschaal op de kampvuurplek is dan weer dé plaats om met z'n allen de avond af te sluiten en plannen te smeden voor een nieuwe onvergetelijke dag.

img_20210110_115221.jpg
600_1272-Edit.jpg
Knooppunt in everbeekse bossen.jpg
Everbeek3.jpg
Samen gaan wandelen kan vlakbij de vakantiewoning.

Op stap met duivels en weerwolven

In De Groene Hoeve zit je namelijk gebeiteld voor een actieve vakantie. Welke richting je ook uitgaat, je zit vrijwel onmiddellijk in de vrije en ongerepte natuur.

Met de vele wandelkaarten in huis stippel je vlot je eigen tochten uit. Kies je vandaag voor de Everbeekse Bossen, een uniek natuurgebied van 34 ha? Of ga je voor het statige Brakelbos (52 ha) of voor het imposante Livierenbos aan de andere kant van de taalgrens? Hier kan je gewoon eindeloos blijven stappen! Namen als de Duivel wandelroute en de Weerwolf wandelroute laten alvast niets aan de verbeelding over.

Wil je van je verblijf in De Groene Hoeve profiteren om op twee wielen de Vlaamse Ardennen te verkennen? Groot gelijk! Vanuit Everbeek-Boven liggen legendarische hellingen als De Muur van Geraardsbergen, de Leberg, de Berendries, de Valkenberg en Ten Bosse binnen handbereik. Hoeven al die hoogtemeters voor jou niet per se, fiets dan richting Opbrakel, Zegelsem, Elst of Michelbeke. Maar vergeet intussen vooral niet van het fabelachtige landschap te genieten! Achter elke hoek duikt wel weer een nieuw plaatje op. Oh ja: ook voor mountainbikers zijn Everbeek-Boven en omgeving een waar paradijs. En over je materiaal moet je je in De Groene Hoeve geen zorgen maken. Er is meer dan genoeg plaats om je fietsen veilig en droog te stallen.

Ook kleinere groepen welkom

In kalmere periodes kunnen ook kleinere groepen van vier tot tien personen probleemloos in De Groene Hoeve terecht. Je huurt dan drie slaapkamers, de woonkamer met bijhorende keuken, twee badkamers met drie douches en drie toiletten, het overdekte terras, de binnenkoer en de tuin. Alle info daarover vind je hier.

Boek je verblijf in vakantiewoning De Groene Hoeve

Op zoek naar een plek in de groenste uithoek van de Vlaamse Ardennen, waar zowel grote (tot 25 personen) als kleinere groepen (4 tot 10 personen) de tijd van hun leven kunnen beleven? Check de website van vakantiewoning De Groene Hoeve voor meer informatie en een overzicht van de huidige prijzen.