B&B In de Gloria

B&B In de Gloria
Brakel
Capaciteit
8 Personen
Straat + huisnummer
Perreveld 17
9660 Brakel
E-mail
Telefoonnummer
+32 477 69 85 34
Link

Een B&B met extra’s, dat mag je van 'In de Gloria' best zeggen.

De 3 kamers zijn gezellig en functioneel, met een trendy badkamer, een ruim tweepersoonsbed en 2 afzonderlijke dekbedden. De familiekamer heeft ruimte voor 4 personen. Er is eveneens een aparte ruimte met zithoekje, exclusief voor de gasten.

Het ontbijt is zeer gevarieerd: een broodassortiment, kazen, zelfgemaakte confituur, eitjes, seizoensfruit, havermout, granen, noten en zaden, yoghurt, fruitsap, koffie of thee… De perfecte start van de dag!

huisje burreken.jpg
zonsopgang burreken.jpg
Het Burreken

Toplocatie in de natuur

Dankzij de toplocatie biedt B&B In de Gloria u een aangenaam, zorgeloos en rustig verblijf in het hart van de Vlaamse Ardennen, middenin natuur- en stiltegebied 't Burreken, dat tevens erkend wordt als één van de 5 mooiste plekken van deze prachtige streek.

In De Gloria slaapkamer

Door de centrale ligging, nabij Brakel, Oudenaarde, Ronse en Geraardsbergen, is 'In de gloria’ uiterst geschikt voor mensen die naast wandelen en fietsen (via de diverse uitgestippelde routes), ook van cultuur en folklore houden, in het kader van pittoreske en authentieke dorpjes, én die graag culinair verwend worden via de gezellige eetkroegen, bistro’s en restaurants in de buurt. 

Bovendien kan gastvrouw Katrien u op z'n Italiaans verwennen met een assortiment heerlijke antipasti, pasta alle vongole, ossobuco alla Milanese, orata all forno, vitello tonato, enzovoort… Dankzij haar Italiaanse roots is gastvrijheid hier tevens troef! Eens de voordeur gepasseerd wordt u als een vriend onthaald. 

Extra troef! Na een stevige wandel- of fietstocht kan u rustig nagenieten en ontspannen in de privé-sauna. Op het dakterras met zicht op het Burreken en met een tasje thee, een frisdrankje, een streekbiertje of een glaasje Italiaanse wijn, rustig afkoelen en nagenieten.

Katrien importeert zelf (h)eerlijke Italiaanse wijnen, rechtstreeks van de wijnboeren. Om ter plaatse te degusteren of aan te kopen. Je kan deze wijnen ook ontdekken via de jaarlijkse herfst-wijndegustatie met bijpassende hapjes: een beleving! (Gelieve contact op te nemen bij interesse.)

 

B&B In de Gloria in Brakel
Italiaanse wijn
sauna In de Gloria
sauna

Als laatste troef, deze kers op de taart: samen met 4 andere collega’s heeft B&B In de gloria een wandel- of fietsarrangement uitgewerkt: Met 5 in bed. Een topconcept waarbij alles voor u is geregeld: logies in volpension, bagagetransfer en uitgestippelde routes. Na 5 dagen gaat u ‘met opgeladen batterijtjes’ terug naar huis! 

Alle info hiervoor vind je op: www.metvijfinbed.be