B&B Amberhoeve

B&B Amberhoeve

Landelijk onthaasten in Schorisse

Maarkedal
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
Stokstraat 6
9688 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 495 50 95 12
Reservation
Online boeken
Link

Pal in het hart van de Vlaamse Ardennen staat een bijna-vierkantshoeve. Het is zo’n plek die perfect past bij de troeven van deze regio. Je wordt er verwend met een fijne combo van rust, gezelligheid en natuurpracht. 

Met de grootste zorg koesterden de eigenaars de innemende, klassieke vormgeving om hier een oord van pure onthaasting te creëren. In de Amberhoeve word je altijd gastvrij ontvangen. Eén ding is zeker: deze B&B in de Vlaamse Ardennen is een bezoekje meer dan waard. 

Een ligging om bij weg te dromen

De Amberhoeve bevindt zich midden in de Vlaamse Ardennen en is dus een uitgelezen startpunt voor verkwikkende wandelingen. Trek eropuit en verken het glooiende landschap dat de regio zo onweerstaanbaar maakt. 

Wie snakt naar herbronning in een omgeving vol onvervalste landelijke charme, komt hier moeiteloos aan z’n trekken. De omliggende natuur verwent alle zintuigen en wordt doorgetrokken in de weelderige tuin met romantische orangerie – die uiteraard ook voor gasten toegankelijk is. Wandel zeker ook even het terras op: het uitzicht is ronduit spectaculair. 

De mooie Vlaamse paarden die her en der in de velden staan, maken het plaatje compleet. Een verblijf in deze pittoreske setting is een terugkeer naar authenticiteit en verbinding. 

TuinAmberhoeve3.jpg
De tuin van B&B Amberhoeve

Twee schilderachtige gastvertrekken

De gastheer en- vrouw van de B&B houden het bewust kleinschalig. Zo hebben ze alle ruimte en tijd om hun gasten uitgebreid in de watten te leggen. Of liever: in de bloemetjes te zetten, want de twee gastenkamers dragen niet toevallig allebei de naam van een bloem. In de schoolvakanties en de verlengde weekends is er een minimumverblijf van twee nachten. 

    -    De Hortensiakamer
De Hortensiakamer is een ruime familiekamer. Hier bieden twee slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer de gasten alle comfort. Er is ook een mezzanine die is ingericht als gezellige leeshoek. De authentieke vormgeving en materialen, waaronder het houten gebinte dat deze hele hoeve kenmerkt, werden met zorg behouden. Zo maakt men hier de sfeer van weleer overal voelbaar. Deze hoeve ademt de zoete melancholie van het Vlaamse boerenleven.

    -    De Rozenkamer
De Rozenkamer heeft alle ruimte om twee mensen in alle gezelligheid comfortabel te ontvangen. Het lijkt verrassend in zo’n authentieke hoeve, maar uiteraard zijn ook alle moderne accommodaties voorhanden. Je maakt gebruik van een privébadkamer, airco, televisie en wifi. 

Overal in de hoeve vertellen ruimtes de verhalen van vervlogen tijden – en dat is hier niet anders. Beide kamers passen dus perfect bij de schilderachtige setting die deze B&B zoveel karakter en eigenheid geeft.
 

Slaapkamer_Hortensia_Amberhoeve.jpg
Rozenkamer_Amberhoeve.jpg
De Hortensia en- Rozenkamer in B&B Amberhoeve

Bourgondisch babbelen

Naast natuurpracht is de culinaire weelde een absolute troef van de Vlaamse Ardennen …en dus ook van deze B&B. 

De gastheer en -vrouw verzorgen de inwendige mens met een zeer uitgebreid ontbijt. Eén van dé troeven waar veel gasten graag voor terugkomen. Het koppel staat ook altijd open voor een goed gesprek. Ongedwongen en karaktervol, zoals je mag verwachten in een oord vol Vlaamse authenticiteit.

Kopie van horizontale foto nieuwe websites (ook voor POI).jpg
De uitbaters van de Amberhoeve heten u van harte welkom.

Boek nu jouw kamer

Fijne gesprekken, behaaglijke bedden en culinaire vertroetelingen waar je helemaal blij van wordt? Precies die dingen vormen het concept waarmee deze B&B zich onderscheidt. Je komt terecht op een geweldige plek, perfect geschikt voor koppeltjes die op zoek is naar échte onthaasting. De Amberhoeve is een parel van landelijke sfeer in een romantisch kader, voorzien van al het denkbare moderne comfort.

 Wil je zelf de authentieke charme van B&B Amberhoeve ontdekken? Boek jouw verblijf via de website!