B&B Cimbarsaca

B&B Cimbarsaca

Victoriaanse luxe, bereikbaar en laagdrempelig in Gavere

Gavere
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
DORPSTRAAT 39
9890 Gavere
E-mail
Telefoonnummer
+32 498 24 11 19
Reservation
Online boeken
Link

Semmerzake, een idyllisch Scheldedorp waar de Schelde meandert en de Ardennen Vlaams worden, is de thuisbasis van de charmante B&B Cimbarsaca. De naam werd ontleend aan de Karolingische naam van dit historische dorp. Oude glorie in een nieuw, fris jasje dus. En dat mag je letterlijk nemen, want de geschiedenis spat hier van de perfecte gerenoveerde muren.

Deze verfijnde burgerwoning, gebouwd in 1876, deed decennialang dienst als woning van een burgemeestersfamilie. Het is in deze ideale setting dat gastvrouw Luce de klok met veel zorg wat trager laat tikken.
 

B&B Cimbarsca in Semmerzake
Bij mooi weer wordt het ontbijt geserveerd op dit mooie terras.
Slaapkamer B&B Cimbarsca in Semmerzake
De kamers werden met een oog voor detail ingericht.

De ideale hotspot

B&B Cimbarsaca is perfect gelegen voor wie de Vlaamse Ardennen te voet of met de fiets ten volle wilt beleven. De historische steden Gent, Oudenaarde, Kortrijk, Brugge en zelfs Brussel zijn makkelijk bereikbaar.

Flanders Expo Gent en de Xpo-hallen van Kortrijk liggen op respectievelijk amper 20 en 30 minuten rijden, waardoor het ook de ideale plek is om te herbronnen voor of na een groot event of congres. Zakelijke reizigers zijn dan ook van harte welkom, net als gezinnen en koppeltjes.

Bourgondische gastvrijheid

De vier uiterst stijlvolle kamers, elk met mezzanine, werden in warme, sobere kleuren geschilderd. De zalige bedden met helderwit beddengoed brengen je zo in de zevende hemel. Een flesje Roomer ligt klaar als huisaperitief. Een uitgebreid ontbijt met een geweldig ruime keuze aan hartige en zoete lekkernijen.… 

Luce, de dochter van de voormalige burgemeester van Semmerzake, weet hoe ze haar gasten moet verwennen. Traditie én eigentijdse gastvrijheid worden hier perfect aan elkaar gekoppeld. Met liefde en passie wordt deze B&B moeiteloos opgetild tot één van de topverblijven in de omgeving. 
 

Net dat tikje extra inspanning voor een persoonlijke toets

Waar de doorsnee Bed and Breakfast vooral mikt op een goed bed, een verkwikkende douche en een uitgebreid ontbijt, gaat Cimbarsaca net dat stapje verder. Hier krijgt een persoonlijke benadering alle aandacht. En dat merken de gasten tot in de kleinste details.

Dat is ook waarom de kamers met zoveel oog voor detail werden ingericht: lichte en luchtige tinten, houten vloeren, elegante en neutrale kleuren, beddengoed om zachtjes in weg te soezen, een minibar met lekkere streekbiertjes en andere versnaperingen…

Sfeervolle ruimtes

Die persoonlijke toets wordt doorgetrokken doorheen het hele verblijf. De sfeervolle ontbijtruimte is nog steeds dezelfde centrale plek in het huis waar ettelijke generaties burgemeesters en notabelen genoten van de maaltijd met hun gezin. Is het mooi weer buiten? Dan wordt alles geserveerd op het idyllische terras met zicht op de intieme landschapstuin.

Toegewijd aan een topverblijf

Gastvrijheid is hier geen leeg begrip, integendeel. Om je verblijf in optimale omstandigheden te laten verlopen, delen de eigenaars een aantal gemeenschappelijke ruimtes met veel plezier en openheid: het koffie- en theesalon, de loungebar, het tuinterras, een vergader- en eventroom. Je kan dus gebruik maken van talloze faciliteiten, voor een heerlijk verblijf.

Wifi is uiteraard helemaal gratis, net als parkeren. Lees je graag de krant bij je vers gekookte eitje in de ochtend? Ook daar wordt voor gezorgd. Vervoer nodig naar het dichtstbij zijnde station? Op deze mensen kan je rekenen (Eke-Nazareth, 3,8 km afstand, verbindingen met Oudenaarde en via Gent naar de rest van het land). Op aanvraag kan ook voor het vervoer van en naar de luchthaven worden gezorgd. Alles om je verblijf zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Iets te vieren? Vraag zeker naar de feestbrunch arrangementen. Ook voor meetings is dit een uitgelezen plek.

Boek nu jouw verblijf

Wil je ook zalig komen ontspannen in B&B Cimbarsaca? Surf dan snel naar de website van het verblijf voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheden en arrangementen.