B&B Wellnest

B&B Wellnest

Luxueus overnachten in Oosterzele

Oosterzele
Capaciteit
1 - 2 Personen
Straat + huisnummer
MEERSTRAAT 99
9860 Oosterzele
E-mail
Telefoonnummer
+32 479 92 80 20
Reservation
Online boeken
Link

Zo nu en dan moet een mens zichzelf eens iets extra gunnen. Tijd om jezelf een cadeautje te doen? Dan is een bezoekje aan B&B Wellnest in Oosterzele een uitstekende keuze. 

In deze heerlijke bed and breakfast draait alles om het verwennen van lichaam en geest. Dat doen ze hier met behulp van een uitgebreid en luxueus wellnessprogramma. Maar ook het ontdekken van bourgondische streekgerechten kan niet op het menu ontbreken. De Vlaamse Ardennen ontdekken vanuit een luxueuze mini-spa: het is een ideaal cadeau.  

Natuur, cultuur en wellness

Oosterzele is een pittoresk dorpje aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Wie op zoek is naar een uitgelezen vertrekpunt voor zalige wandelingen en fietstochten doorheen dit prachtige landschap, is in deze gloednieuwe B&B aan het juiste adres. Ook de liefhebber van boeiende citytrips vindt in Gent, de Fiere Stede, alles wat zijn of haar hart begeert. 

Er is niets zo heerlijk als goed uitgerust en met een blij gemoed op pad gaan voor een inspirerende en rustgevende ontdekkingstocht. De fiets op, de wandelschoenen aan of met de auto naar een toffe stad in de buurt? Je vertrekt altijd goedgehumeurd vanuit B&B Wellnest. Dat kan ook moeilijk anders: de uitbaters doen er alles aan om het jou hier perfect naar je zin te maken.

Uitbaters B&B Wellnest in Oosterzele
Zwembad B&B Wellnest in Oosterzele
B&B Wellnest in Oosterzele
Het gastgezin heet u van harte welkom

Zalig niks doen, zo makkelijk kan dat zijn

De zachte bedden wiegen je bijna automatisch in slaap. Het royale en verrassend uitgebreide ontbijt voorziet je vervolgens van alle innerlijke brandstof die je je maar kan wensen. De slaapkamer heeft bovendien het allure van een exclusieve luxesuite. Ze biedt uitzicht op het binnenzwembad en beschikt over een zithoek, kleerkast en een volledig uitgeruste badkamer.
 
Het zijn troeven die iedere B&B nastreeft; hier worden ze met sprekend gemak naar een nog hoger niveau getild. 

Slaapkamer_'tWellnest.jpg
Slaapkamer Wellnest in Oosterzele
De zachte bedden wiegen je bijna automatisch in slaap

Geweldige wellness

Wat dit rustoord echter helemaal tot een lustoord maakt, is het hoogstaande wellnessaanbod. 
Met een state of the art Finse sauna, een verwarmd binnenzwembad en een zalige regendouche worden gasten totaal tot ontspanning gebracht. Deze B&B is dan ook de perfecte omgeving om alle stress van je af te spoelen. 

Wellness B&B Wellnest
De slaapkamer biedt uitzicht op het binnenzwembad
Sauna B&B Wellnest
State of the art FInse Sauna in B&B 't Wellnest

Bourgondisch genieten

Alle zintuigen worden verwend bij Wellnest – en daar horen natuurlijk ook je smaakpapillen bij. Tijdens het ontbijt geniet je van een uitgebreid assortiment met extra aandacht voor verse streekproducten. 
En dat is natuurlijk geen toeval. In deze B&B kan je enkele verrukkelijke, lokale lekkernijen leren kennen. De uitbaters selecteerden een waaier aan lokale producten die op elk vlak voldoen aan de hoge kwaliteit die de ze hier voor ogen hebben. 

Dorst? Dat treft!

Zo kan je ook proeven van het natuurlijke mineraalwater uit de Ginstberg-natuurbronnen, een zuiverend Vlaams natuurproduct. Ben je eerder een bierliefhebber? Dan zal je je eerste kennismaking met het gerstenat van microbrouwerij ’t Gijzelaarke of een Delirium van brouwerij Huyghe zonder twijfel nog lang herinneren. 

De keuze voor streekproducten heeft alles te maken met het duurzame engagement dat hier wordt nagestreefd. Het past perfect in het verhaal van de korte keten: gezonde producten en het ondersteunen van de ambachtelijke producenten in deze prachtige regio. Een win-win voor iedereen – want ook jij doet daar als gast je voordeel mee.

Brouwerij_Huyghe_DavidSamyn.jpg
Brouwerij_Huyghe_vanHoutumYvonne .jpg
Een van de streekproducten is het bier van brouwerij Huyghe in Melle

Typische gastvrijheid

De gastvrijheid van de uitbaters vormt een laatste grote troef. Alles in hun aanpak kenmerkt de oprechte trots en de wil om het hun bezoekers naar hun zin te maken. Hier voel je je dan ook meteen welkom. Volledige ontspanning begint al van bij de aankomst; dat hebben ze hier goed begrepen.

Wil je ook een verblijf boeken bij B&B Wellnest? Check dan snel de website en reserveer jouw kamer!