B&B Dadivaro

B&B Dadivaro

Het Prinsdom aan de Schelde in Gavere

Gavere
Capaciteit
1 - 2 Personen
Straat + huisnummer
VELDSTRAAT 215
9890 Gavere
E-mail
Telefoonnummer
+32 479 36 93 42
Reservation
Online boeken
Link

Wil je de historische cultuursteden Oudenaarde, Gent en Kortrijk verkennen? Perfect, want ze liggen op een boogscheut afstand van je luxueuze verblijfplaats – met een vrij mysterieuze naam. Zou ‘Dadivaro’ met het Portugese woord ‘geschenk’ te maken hebben ? Kan wel. Want deze B&B is een geschenk uit de hemel.

Zalig genieten in Gavere

Je vindt B&B Dadivaro in Gavere, tussen Gent en Oudenaarde. Deze gemeente kent een rijke geschiedenis zoals de Slag van Gavere in 1453.  Daarvan getuigt onder meer het kasteel Borgwal, midden in een groot recreatiedomein, waar je thematische wandelroutes kan volgen. 

Een korte tocht te voet of met de fiets, brengt je naar de Zwalmvallei en de watervallen van de Zwalm, een lieflijk kronkelende rivier in een golvend landschap. Tientallen wandel- en joggingroutes langs water- en windmolens wachten er op jou. “Vlaanderens mooiste landschap”, wordt wel eens gefluisterd. Onthaasten tussen heuvel en vallei, in veld en bos, langs klaterende beekjes.

domein Borgwal
Temidden van het kasteeldomein Borgwal kan je thematische routes volgen
De Zwalmvallei
Na een korte tocht kan je in de Zwalmvallei gaan wandelen of fietsen

De luxueuze rust van Dadivaro

Je ontdekt het allemaal vanuit  je uitvalsbasis, de Bed & Breakfast Dadivaro in Asper-Gavere, waar steeds een hapje of een streekbier binnen handbereik is. Via een aparte ingang bereik je je ruime tweepersoonskamer met een comfortabele XL-boxspring. Je maakt ook makkelijk gebruik van gratis wifi, een deugddoende airco, een ruime koelkast, microgolf en koffiezet. 

Je kan heerlijk ontspannen in je badkamer met regendouche. Mag het ietsje meer zijn? Dan duik je na een dagje wandelen of fietsen in de streek de sauna met aromatherapie in. De perfecte manier om helemaal tot rust te komen en je spieren te ontspannen. Je kijkt uit op de grote, verzorgde, afgesloten tuin, waar je ook een balletje kan gooien op de petanquebaan. Een rijkelijk ontbijt – mét bubbels als je in Extra Genieten-modus bent – wordt geserveerd waar en wanneer je dat wil.

hpim5325.jpg
20200603_170150.jpg
De tuin van B&B Dadivaro is de perfecte plek om even te ontspannen

De poort naar de Vlaamse Ardennen

Na het ontbijt ga je weer op pad, er is immers genoeg te beleven in de buurt. Ga ietsje zuidelijker dan de Zwalmstreek en je merkt meteen dat de hoogteverschillen toenemen. Hier kom je terecht in de Vlaamse Ardennen. Je ziet hier geen vlaktes meer, maar beboste heuveltoppen en prachtige panorama's. 

Koppige kasseiwegen bij de vleet: een geweldige uitdaging als je houdt van het betere klimwerk op de fiets. Hellingen zoals de Koppenberg, de Molenberg, de Oude Kwaremont zijn in heel Europa bekend. Het is dé biotoop voor wielerfanaten die dwepen met de Ronde van Vlaanderen. In Oudenaarde kan je trouwens het actief Belevingscentrum van de Ronde bezoeken, dat de ware ziel van de Vlaanderens Mooiste blootlegt. De ideale plek om je fietstocht te beginnen en eindigen.

Koppenberg6.jpg
Als je van uitdagingen houdt is de Koppenberg een aanrader

Vanop een kruispunt naar talloze activiteiten

B&B Dadivaro is de geknipte startplaats voor jouw bezoekje aan de Vlaamse Ardennen. De regio die geweldige activiteiten in petto heeft voor iedereen: wandelaars, fietsers, cultuur-, natuur- , sport- én bierliefhebbers. 

Daarvoor hoef je niet ver te gaan: vlakbij je B&B vind je voor elk wat wils. Er zijn talloze toeristische diensten en initiatieven in de regio, zodat je niet alles zelf moet uitzoeken. En wil je toch nog meer advies, dan staan de zaakvoerders van Dadivaro voor je klaar. Ze mikken op de hoogste kwaliteit voor hun gasten.

ontwerp_zonder_titel_1.png
De zaakvoerders van B&B Dadivaro

Boek jouw verblijf

Verblijf in het hart van de Vlaamse Ardennen, in alle luxe. Boek nu jouw kamer bij B&B Dadivaro in Asper-Gavere!