Vakantiewoning 't Uitzicht

Vakantiewoning 't Uitzicht

Nieuwbouw met panorama in Zulzeke

Kluisbergen
Capaciteit
1 - 10 Personen
Straat + huisnummer
ZULZEKESTRAAT 44A
9690 Kluisbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 478 56 07 02
Reservation
Online boeken
Link

Wie ontspannen zegt, zegt luxe. Wie luxe zegt, zegt ’t Uitzicht. Deze landelijke vakantiewoning ligt in Zulzeke, een kunstenaarsdorp in het groen van de Vlaamse Ardennen. ’t Uitzicht is een nieuwbouwwoning uit 2017 en dus voorzien van alle comfort. Inclusief verwarmd zwembad mét poolhouse.

Luxe als troef

Je gaat naar ’t Uitzicht en neemt mee: 9 vrienden of familieleden die de 5 tweepersoonskamers kunnen vullen. Met drie badkamers en nog eens twee aparte toiletten is er geen ruzie over wie als eerste mag douchen na een frisse duik. 

Of moeten we zeggen warme duik? Want relaxen doe je in ’t Uitzicht in of aan je eigen verwarmd zwembad met poolhouse. Jawel, dat lees je goed! Je hoeft niet naar de Provence te trekken voor een streepje zomergevoel.

'tUitzicht_Slaapkamer2.jpg
'tUitzicht_Zwembad.jpg
Een verwarmd zwembad en meerdere slaapkamers in vakantiewoning 't Uitzicht

Binnen of buiten? Relaxen kan overal

De vakantiewoning maakt haar naam hier echt waar. Vanuit het zwembad geniet je van een prachtig uitzicht over de Vlaamse Ardennen. De typische, glooiende landschappen en prachtige vergezichten zijn een streling voor het oog. Je krijgt er meteen zin van om de streek te gaan ontdekken – te voet of op de fiets. Héérlijk ontspannend, je hoofd even leegmaken in de weidse natuur van de Vlaamse Ardennen.

Maar als het weer een beetje tegenzit, heb je ook binnen plaats genoeg om het gezellig te maken. Zet je gemakkelijk in de zithoek, er is plaats om te chillen met tien personen. Samen een film kijken of gezelschapsspelletjes spelen. Meer moet dat niet zijn.
 

'tUitzicht_Woonkamer.jpg
Op regenachtige dagen kan je ontspannen in de zithoek

Wat schaft de pot

Kokkerellen kan in de volledig nieuw ingerichte keuken. Moderne toestellen zijn hier allemaal de jouwe. Of reserveer een barbecuepakket. Het enige wat je dan nog moet doen is de barbecue aansteken en er een fijne, zomerse avond van maken. 

Geen zin om te koken? Soms schuif je liever gewoon meteen de voetjes onder tafel. En dan laat je toch gewoon een traiteur aan huis komen? Op aanvraag stuurt ’t Uitzicht een themakok naar je vakantiewoning. Die bereidt voor de hele groep een maaltijd om duimen en vingers bij af te likken. Dát is pas luxe.
 

'tUitzicht_Keuken.jpg
Kook zelf of reserveer je themakok aan huis

Bergop, bergaf

Wielerliefhebbers: vergeet je fiets niet. Want Zulzeke is de perfecte uitvalsbasis om de Vlaamse Ardennen te ontdekken. Knok jezelf een weg op de Kwaremont, Paterberg, Koppenberg en andere klassiekers van de Ronde van Vlaanderen. Zweten kan geen kwaad, nadien kan je afkoelen in dat heerlijke zwembad.

Doe je het liever zonder stalen ros? Verken de fantastische omgeving dan te voet. Het hoogste punt van de Vlaamse Ardennen is de Hotond. Op de top staat een stenen windmolen uit de 18e eeuw en die ligt op slechts enkele kilometers van ’t Uitzicht. Het is je wandeling meer dan waard. De molen is ingericht als uitkijkpost met oriëntatietafel. Geniet van panorama’s over de hele Vlaamse Ardennen en ver daarbuiten.

Hotond_DavidSamyn.jpg
Het hoogste punt van de Ardennen is de Hotond

Iets rustiger

Als bergop voor jou niet hoeft, is er nog meer goed nieuws. Langs de oevers van de Schelde of op de oude spoorweg is het wat vlakker. Minder calorieën, evenveel plezier en uitzichten.

Het landschap kan je ook ontdekken op een Vespa. Of op een paard. Of achter dat paard in de koets. De vakantiewoning ligt ook vlakbij Ronse en Oudenaarde. Twee steden rijk aan geschiedenis én terrasjes. Vergeet niet na te genieten aan je zwembad met zonneterras.

Greta van vakantiewoning 't Uitzicht in Zulzeke
Greta van vakantiewoning 't Uitzicht

Geniet van ’t Uitzicht

Een prachtige ruime nieuwbouwwoning met zwembad en zonneterras in een mooie omgeving. Heb je dan echt nog iets meer nodig? Nee, dat dachten wij ook niet. Boek je verblijf bij ’t Uitzicht snel, en kom onthaasten in Zulzeke: een stille parel in de Vlaamse Ardennen.