Enjoy Today vakantiewoningen

Enjoy Today vakantiewoningen

Samen de dag plukken

Oudenaarde
2 Vakantiehuizen
2 Vakantiehuizen
Capaciteit
6 - 20 Personen
Straat + huisnummer
MELDENSTRAAT 49
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
32 9 395 00 70
Reservation
Online boeken
Link

Plan je een weekendje op het platteland met je gezin, je vrienden of zelfs je fiets- of wandelclub? Bij Enjoy Today zit je altijd goed. De twee luxueuze vakantiewoningen op het prachtige domein laten groepen van 6 tot 41 gasten genieten van rust, groen en een fabelachtig uitzicht op de omringende weilanden.

Enjoy Today doet er alles aan om zijn naam waar te maken en zijn gasten te laten genieten. In de vierkantshoeve in het hart van de Vlaamse Ardennen kun je terecht voor teambuildings en meetings. Daarnaast vind je hier twee groepswoningen, uitgerust met alle comfort, die rust en charme uitstralen.

Je kunt de twee logies apart boeken of samen, voor groepen tot 41 personen. De vakantiewoningen hebben elk hun eigen keuken, woonkamer, zithoek, terras en tuin, maar er is ook verbinding mogelijk tussen de twee huizen.

De vierkantshoeve is uitstekend gelegen om de Vlaamse Ardennen te gaan verkennen. Toch begrijpen we het perfect als je in de prachtig gerenoveerde tuin blijft hangen om de dag te plukken in de appelboomgaard.

weilanden.jpg
bed.jpg
De groene omgeving laat je helemaal tot rust komen.

Vakantiewoning 1: Enjoy Today 45 (tot 26 personen)

Met zijn 12 kamers – allemaal voorzien van eigen badkamer, airco en tv – is Enjoy Today 45 de grootste van de twee vakantiewoningen. Het huis is ideaal om in alle rust te herbronnen. In de tuin met uitzicht op de velden droom je zachtjes weg terwijl je meewiegt met de wind in een van de hangstoelen in de bomen. Intussen kunnen de kinderen ravotten in de grote tuin, zich amuseren met buitenspellen en in de boomhut klimmen.

Bij zonsondergang komt de hele groep samen om te keuvelen rond de vuurput of het diner klaar te maken op de barbecue. Zit het weer niet mee? Geen nood, nodig je vrienden uit voor een spelletje tafelvoetbal of biljart, of ga heerlijk ontstressen in de infraroodsauna.

’s Nachts kom je pas echt tot rust. Niet alleen door de stilte die de vierkantshoeve omgeeft, maar ook door de supercomfortabele bedden met ergonomische kussens en de aromastenen die etherische olie ‘Good Night’ verspreiden.

binnen.jpg
detailonstapanningsruimte.jpg
keuken.jpg
Bij Enjoy today kan je samen een heerlijke tijd doorbrengen.

Vakantiewoning 2: Enjoy Today 49 (tot 15 personen)

Net als zijn grotere broertje Enjoy Today 45 heeft ook deze vakantiewoning een ruime keuken, eetplaats en leefruimte, met nog een veranda erbovenop. In dit huis vind je zes kamers, telkens met wc en wastafel, en er zijn drie badkamers. De tuin met prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden laat je hartslag vanzelf zakken.

Nood aan een kleine adrenalineshot? Leef je uit op de pingpongtafel, speel darts of ga helemaal los op de petanquebaan. Dankzij de ergonomische bedden met dito kussens, de stille omgeving en etherische olie ‘Good Night’ sta je de volgende dag fris als een hoentje op!

Koppenberg_Oudenaarde_flandriens(2).jpg
Koppenberg_Oudenaarde_Strava_Flandrien_Challenge(2).jpg
De vakantiewoningen liggen aan de voet van de legendarische Koppenberg.

Kuiten insmeren voor de Koppenberg

Enjoy Today ligt aan de voet van de Koppenberg, een van de legendarische hellingen van de Ronde Van Vlaanderen. Vlak bij de vierkantshoeve bevinden zich dan ook verschillende fietsknooppunten, net als de fietssnelweg tussen Kortrijk en Oudenaarde.

Je kunt hier natuurlijk ook kant-en-klare fietsroutes volgen. Waag je bijvoorbeeld aan de Kuitenbijters Fietsroute, die op een steenworp van de vierkantshoeve vertrekt, en voel je 51 km lang Wout Van Aert. Je inspanningen worden beloond met een uitzicht op de mooiste landschappen van Vlaanderen. Nog meer flandrien-gevoel krijg je dankzij de gele lus van de Ronde Van Vlaanderen Fietsroute: 102 km prachtige panorama’s en stevige klimmers als de hellingen van Volkegem en Wannegem-Lede.

Mag het iets cultureler? Fiets dan In het Wiel van Adriaen Brouwer, de 17de-eeuwse kunstschilder geboren in Oudenaarde. De 28 km lange route brengt je onder meer voorbij Brouwerij Roman

Koppenbergbos_DavidSamyn4.jpg
Koppenberg_DavidSamyn.jpg
Koppenberg_DavidSamyn2.jpg
De prachtige omgeving is ideaal voor uitdagende wandelingen.

Wandelen langs kunst en natuurpracht

Maar de beste manier om de Vlaamse Ardennen te ervaren is misschien wel te voet. Stippel je eigen pad uit met de hulp van het Wandelnetwerk Getuigenheuvels. Of volg wandelroute Rond de Koppenberg (6,9 km), die je de ‘bult van Melden’ op je eigen tempo laat bedwingen. 

Beboste glooiingen, idyllische landschappen en een bijzonder bedevaartsoord vormen de ingrediënten van wandelroute Langs Berg en Kapel (13 km). Dit parcours liet zich inspireren door het werk van de 17de-eeuwse kunstschilder Adriaen Brouwer. Artistieke zielen kunnen hun hart ook ophalen aan de Wanderwegen Melden. Het cultuurparcours laat je wandelend hedendaagse kunst ontdekken van onder meer Stefaan Van Brabant, Linde Carrijn en Helene Poncelet.

Fietsers-bij-terrasje-met-zicht-op-het-stadhuis-van-Oudenaarde.jpg
Fietsen in Oudenaarde
JensMollenvanger_03928.jpg
Museum MOU in Oudenaarde
In Oudenaarde kan je terecht voor cultuur én streekproducten.

Op stap in Oudenaarde

Geen weekendje Vlaamse Ardennen zonder een bezoek te brengen aan Oudenaarde, de stad die eeuwenlang beroemd stond om zijn wandtapijten. Ga dus zeker langs in het Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen (MOU) en bewonder er de rijke collectie historische tapijten. Het museum bevindt zich in het imposante stadhuis, een schoolvoorbeeld van Brabantse laatgotiek. Mis zeker ook het Belfort niet, dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat, en de Sint-Walburgakerk met zijn 88 meter hoge toren.

Een must-see voor de wielerfanaten is natuurlijk het Centrum Ronde van Vlaanderen. Geen muf museum, maar een belevingscentrum dat de heroïek van Vlaanderens Mooiste ademt.

Boek nu je verblijf

Zin om met een groep vrienden comfortabel te onthaasten in de Vlaamse Ardennen? Check dan snel de website van Enjoy Today en bekijk de beschikbare data en prijzen.