Vakantiewoning 't Bosgat

Vakantiewoning 't Bosgat

Gerenoveerde vierkantshoeve in Maarkedal

Maarkedal
2 Vakantiehuizen
2 Vakantiehuizen
Capaciteit
1 - 54 Personen
Straat + huisnummer
BOSGATSTRAAT 25
9688 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 51 20 23 96
Link

Het beste genot is gedeeld genot. Een verkwikkende vakantie in groep is daarop geen uitzondering, integendeel. Genieten van elkaars gezelschap in een ronduit prachtige rustieke setting is dan ook exact wat je doet in vakantiehoeve ’t Bosgat. Groepen van twaalf tot vierenvijftig personen kunnen er terecht om samen te genieten van alles wat de Vlaamse Ardennen zo mooi maakt: prikkelende ervaringen, rustgevende natuur-impressies en vooral… rust.

Vakantiehoeve_'tBosgat.jpg
De vakantiewoningen hebben ook een tuin ter beschikking

Hoe meer zielen, hoe meer deugd

Deze adembenemende vierkantshoeve, gelegen in Schorisse (deelgemeente van het landelijke Maarkedal), werd helemaal gerestaureerd. De eigenaars herstelden de hoeve in al z’n glorie en toverden ze om tot twee volwaardige en volledig uitgeruste vakantiewoningen. Zowel relatief kleine groepen als grote gezelschappen vinden er alle ruimte en comfort om een onvergetelijke vakantie te beleven.

Samen of apart?

De twee vakantiehuizen waaruit deze hoeve bestaat, zijn uiteraard ook perfect onafhankelijk van elkaar te boeken. Groepen van 12, 24, 30 of 54 personen vinden hier de perfecte uitvalbasis. Alles van de ruime familie tot de hele vriendengroep-uit-de-middelbare-school zijn hier dus welkom.

De gedroomde plek als je een ruimte zoekt die volledig is afgestemd op samen zijn én tegelijkertijd apart genieten. Het domein is immers ruim genoeg om jezelf ook eventjes terug te trekken als je daar nood aan hebt.  

Zorgeloos genieten

Vanzelfsprekend zijn beide afdelingen van deze hoeve ook uiterst fraai vormgegeven én gebruiksvriendelijk ingericht.

Vakantie in groep doorbrengen, brengt natuurlijk enkele specifieke behoeftes met zich mee. Aan al je vragen en wensen wordt hier voldaan, zodat jij met volle teugen kan genieten van een vakantie vol gemoedsrust.

Hemel voor amateurkoks

Hou je ervan om achter de potten te staan – zelfs voor een ruime groep? Dan zal je graag horen dat de keukenuitrusting indrukwekkend volledig is. Bovendien wordt die wekelijks uitvoerig gecontroleerd én gereinigd. Wordt er ergens een tekort opgemerkt, dan wordt dit meteen ook aangevuld. Zo heb je alles bij de hand om jezelf hélemaal te laten gaan in die uitdagende receptjes.

Zorgen voor een groep is een specifieke uitdaging. In ’t Bosgat weten ze exact hoe dit in de juiste banen wordt geleid. Hier verloopt alles vlotjes en relax.

Alle activiteiten voor het grijpen

De boerderij grenst aan een idyllische boomgaard waar bezoekers in elk seizoen heerlijk kunnen genieten van de rustgevende omgeving en de natuurlijke kleurenpracht. Schorisse zelf ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen en leunt aan tegen de prachtige Zwalmvallei. Dat zorgt ervoor dat je op een boogscheut van alle belevenissen gelegen bent.

Maak je graag zalige boswandelingen? Dan is deze regio een waar paradijs. Stoom aflaten op de fiets of mountainbike? Hier vind je routes voor ieders fysieke capaciteiten. Vraag ook gerust je uitgestippelde wandelroutes ter plaatse aan. En wie zich wil verliezen in een rijk cultureel aanbod, kan terecht in de kunststeden Oudenaarde en Ronse, allebei op een steenworp van deze vakantiewoning.   

De accommodaties: huis 1

Deel 1 van deze hoeve omvat het vroegere woonhuis. Voor verkwikkende nachtrust zorgen de 5 comfortabele en mooie slaapkamers. Drie uiterst gerieflijke badkamers garanderen de nodige verfrissing voor de in totaal 24 personen die hier hun intrek nemen. 

De keuken beschikt over een uiterst functioneel inductievuur, een heteluchtoven, microgolf, friteuse, een breed assortiment aan braadschotels, potten, pannen… Kort gezegd: alles is hier aanwezig om het een grote groep optimaal naar de zin te maken.

En nog? Tuurlijk! Een prachtige binnenkoer, grote tuin en overdekte speelruimte zorgen ervoor dat jong én oud zich nooit vervelen. Boven is er een uitgebreide ontspanningsruimte met TV, video, leeshoek en salon. Ook wanneer het weer wat tegenvalt is er dus kan genoeg om jezelf hartelijk te amuseren.

De accommodaties: huis 2

Een vroegere woning en stal vormen samen het tweede deel van dit charmante vakantieverblijf. Maximum 30 personen komen hier zalig tot rust. Er is een grote leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige zithoek en een ruime eetkamer.

Kan er ook buiten gespeeld worden? Jazeker… De grote tuin met prachtige pergola, die overgroeid is door druivelaars, bevat ook een barbecue. Een speelschuur, schommel, speelruimte en recreatieruimte zorgen ervoor dat niet alleen kinderen, maar ook ouders hier van een optimale, zorgeloze vakantie genieten.

Boek snel je verblijf!

Wil je ook logeren in vakantiehoeve ’t Bosgat? Reserveer dan snel jouw verblijf via de website!