Vakantiewoning Eyndevelde

Vakantiewoning Eyndevelde

Gerenoveerde hoeve in Herzele

Herzele
7 Vakantiehuizen
7 Vakantiehuizen
Capaciteit
1 - 21 Personen
Straat + huisnummer
Kauwstraat 71
9550 Herzele
E-mail
Telefoonnummer
+32 4 77 98 39 30
Reservation
Online boeken
Link

Een zalig weekend weg met de vrienden én alle kinderen? Eyndevelde in het hartje van de Vlaamse Ardennen is de vakantiewoning waar je naar op zoek was. De grootste troef: ruimte, rust en privacy voor iedereen. De perfecte ruimte om even te ontsnappen – want zelfs al kom je in grote groep, je hebt toch altijd een plekje voor jezelf.

Alles wat je wil en meer

Eindeloze ruimte, zowel binnen als buiten, dat is wat Eyndevelde je te bieden heeft. Je kan er terecht in groepen tot 21 personen. Wat dit verblijf uniek maakt is dat je met véél komt. Je hebt zomaar even 10 slaapkamers tot je beschikking, verdeeld over zes appartementen met elk een eigen keuken, woonkamer en badkamer. En net daardoor kan je toch nog lekker je eigen rustmomenten kiezen. Het beste van twee werelden, dus!

Ruimte voor iedereen

Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke keuken voorzien van alle toestellen, een eetkamer met toog en een woonruimte, zodat je ook allemaal gezellig samen kan koken, eten, gezelschapsspellen spelen en genieten. Met het projectiescherm in de gemeenschappelijke eetruimte vorm je die trouwens zo om tot je eigen home cinema. 

Eyndevelde_binnenkant.jpg
Eyndevelde.jpg
Alle ruimtes zijn ingericht met oog voor detail

Laat je kroost de Kid's Cave ontdekken

En dan is er nog de Kid’s Cave. Vervelen is er onmogelijk met speelgoed, spelletjes, puzzels, tekengerief, boeken, airhockey en een eigen televisie met dvd-speler en films. De speelruimte ligt strategisch naast de gemeenschappelijke woonkamer, zo hou je toch makkelijk een oogje in het zeil als het wat al te lang verdacht stil is.

Kids Cave-6265.jpg
Laat je kroost de Kid's Cave ontdekken, maar als te lang verdacht stil is ga je best even kijken

Buitenruimte vol plezier

Ook buiten is er aan alles gedacht. Op de binnenkoer van de vierkantshoeve staat de barbecue op jou en je gezelschap te wachten. Rond de tepanyaki kan je samen gezellig of genieten van het vuur. Plaats genoeg aan de buitentafel voor iedereen. Of maak het gezellig rond de vuurkorf of de boomstronk voor een spelletje “nageltje klop”. 

Aan alles werd gedacht

Geen gesleur met lakens of handdoeken. Bij je verblijf in Eyndevelde is alles inbegrepen, van elektriciteits- en waterverbruik tot de schoonmaak achteraf. De bedden zijn netjes opgemaakt als je aankomt en er zijn overal handdoeken aanwezig. Ook een reisbedje en kinderstoel zijn beschikbaar. Handig!

Kamer vakantiewoning Eyndevelde in Sint-Lievens-Esse
stapelbed vakantiewoning Eyndevelde in Sint-Lievens-Esse
Hier hoef je niet te sleuren met lakens

Ook voor een weekend met twee, met het gezin of als bedrijfsuitstap

Maak je het liever gezellig met het gezin? Je kan de zes appartementen van Eyndevelde ook afzonderlijk huren. Van een gezellige studio voor twee tot een appartement voor vijf personen. 

Ook voor een teambuilding, event of seminarie met het bedrijf is Eyndevelde van alles voorzien. Uiteraard is er overal wifi. Verder zijn er twee vergaderzalen, flipcharts, een beamer, een ruime keuken die ook geschikt is voor een kookworkshop en zeeën van ruimte buiten om het hoofd tussendoor ook even leeg te maken. Ook aan de catering is er gedacht, van broodjeslunches tot een volledig driegangendiner.

Buysemolen.jpg
Een van de molens in de buurt is de Buysemolen

Verken de buurt

Met een tuin en weide van meer dan een hectare, geniet je volop van de rust, ruimte en buitenlucht. Je hoeft het domein een weekend lang niet eens te verlaten. Al is de omgeving van de Vlaamse Ardennen natuurlijk wel de moeite. Trek de laarzen aan voor een stevige wandeling in het nabijgelegen Duivenbos. 

Mag het wat chiquer? Vlakbij ligt de wijngaard van Driesse schuimwijn, waar je schuimwijn uit eigen streek ontdekt. Bij Toerisme Herzele ontdek je nog allerlei leuk activiteiten en uitstappen in de buurt: van molenbezoeken en wandelingen langs de burcht tot een brouwerijtocht.

Eigenaars vakantiewoning Eyndevelde in Sint-Lievens-Esse
Het gastgezin van vakantiewoning Eyndevelde

Je komt tijd tekort

Een weekend heerlijk uitwaaien met de kinderen én bijpraten met de vrienden. Eyndevelde zorgt ervoor. Met al dat wandel- en fietsplezier in de buurt en uitstapjes in de omgeving kom je hier vast meer dan eens terug.

Wil je de Vlaamse Ardennen ontdekken in groep, in stijl én toch ook in alle privacy? Dat kan perfect in Vakantiewoning Eyndevelde in Sint-Lievens-Esse. Contacteer het verblijf voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden!