Trektocht door de Vlaamse Ardennen

Trektocht door de Vlaamse Ardennen

Meerdaags fiets- of wandelarrangement voor wie méér wil

Vijf B&B’s in de Vlaamse Ardennen hebben een oplossing gevonden voor een ingewikkeld probleem waar liefhebbers van Vlaanderens Mooiste landschap steevast mee te maken krijgen. Na een wandel- of fietstocht hebben ze alleen maar goesting in méér. Dus bieden de vijf voortaan een vijfdaags wandel-en fietsconcept aan, waarbij jouw bagage elke dag naar de volgende B&B wordt vervoerd. Al wat jij moet doen is genieten van de tocht en van de heerlijke overnachtingsplekken. Van een oplossing gesproken!

Fietsen De Gavers in Geraardsbergen
Geraardsbergen_De_Rietbeemd7.jpg
Kant-en-klare fiets- en wandelroutes

Alles is voor jou geregeld

Hoe zalig is het om na een dag stappen of fietsen in een charmante B&B terecht te komen. Je bagage staat op je kamer, je kan je meteen verfrissen en vervolgens genieten van een lekker avondmaal. Misschien daarna nog even napraten bij een streekbiertje? Of liever nog een paar baantjes trekken in het zwembad of even de spieren ontspannen in de hottub of de sauna? 

Na een nacht lekker slapen, wacht een stevig ontbijt. Vervolgens trek je je fiets- of stapschoenen weer aan, krijg je van de B&B-eigenaar een lunchpakket en ben je vertrokken voor een nieuwe dag in de Vlaamse Ardennen. 
 

Geraardsbergen_Lippenshof-1.jpg
Start van de trektocht

Hoe werkt het?

Je kan van het Met Vijf In Bed-arrangement gebruikmaken als individu of met een, twee of drie andere medereizigers. Na inschrijving via de website word je gecontacteerd door de B&B waar je trektocht zal starten. 

De vijf deelnemende B&B’s bepalen dat onderling, afhankelijk van hun bezetting. Uiteindelijk kom je sowieso in elk van de locaties terecht, aangezien de trektocht zelf een (grillige) cirkel omschrijft die zowel in wijzer- of tegenwijzerzin kan afgestapt of -fietst worden. 

Kom je met de auto naar het vertrekpunt? Dan blijft hij daar gewoon staan. Dit is namelijk ook de plek waar je tocht, na je vijfde overnachting, eindigt.
 

kapelDS.jpg
Geraardsbergen Raspaillebos David Samyn.jpg
Fietsen Dender.jpg
Raspaillebos-5.jpg
Zorgeloos genieten van de natuur

Hoe ziet je tocht eruit?

Via je start-B&B ontvang je alle praktische info, waaronder een kaart met wandel- of fietsroutes die je naar je volgende verblijf leiden. Je kan de route ook live volgen via de app routeyou.com, gratis te downloaden in de Android Play store of Apple OS App Store. 

Zodra je ingeschreven bent, krijg je alle info zodat je alvast kan beginnen dagdromen of voorbereiden. Je mag zelf kiezen. Elke wandeletappe is ongeveer 15 of 25 km lang, naargelang je er een wandel- of stapdag wil van maken. De fietsetappes zijn 40 of 60 km lang. 
 

Raspaillebos Geraardsbergen David Samyn.jpg

Met vijf in bed

5 daagse all-in trektocht door de Vlaamse Ardennen

Waar slaap je?

Praktisch

  • Een lekker avondmaal bij aankomst
  • Overnachting en een stevig ontbijt
  • Lunchpakket voor de nieuwe dag
  • Vervoer van uw bagage naar de volgende B&B

Reservatie en informatie