B&B De Volle Maan

B&B De Volle Maan

Een bio-vakantie in een geitenboerderij in Sint-Lievens-Houtem

Sint-Lievens-Houtem
Capaciteit
1 - 7 Personen
Straat + huisnummer
IJshoutestraat 70
9520 Sint-Lievens-Houtem
E-mail
Telefoonnummer
+32 93 62 31 55
Reservation
Online boeken
Link

Ontsnap even aan de drukte en kom helemaal tot rust bij De Volle Maan, een heerlijke B&B én actieve geitenboerderij. Laat je omringen door de natuur en geniet van wandelingen en fietstochten in de buurt. Of blijf lekker ter plaatse: de vakantiewoning heeft een eigen tuin en een gezellige stoof om je aan te warmen in de koudere maanden.

Logeren op de boerderij

De B&B van De Volle Maan is een losstaand vakantiehuis op de geitenboerderij met plaats voor zeven personen. Zo geniet je in alle rust van je weekendje weg. Met lemen muren en matrassen, hoofdkussens en lakens uit natuurlijke materialen wordt de filosofie van de boerderij, waar biologische geitenkaas wordt gemaakt met respect voor de natuur, doorgetrokken tot in het vakantiehuisje. 

DeVolleMaan_Tuin.jpg
B&B de Volle Maan heeft veel te bieden, zoals een eigen tuin waar je in kan ontspannen

Geknipt voor hobbykoks

Er zijn twee aparte slaapkamers en een mezzanine. In de volledig uitgeruste keuken staat een authentiek AGA-fornuis. Ideaal om je hobbykok-skills boven te halen terwijl je gezelschap gezellig rondhangt. Mooi weer? Dan eet je lekker buiten op het terras in je eigen tuin. Mogelijk heb je wel wat moeite om de kinderen aan tafel te houden, want er is ook een schommel, glijbaan en zandbak om allerlei avonturen te beleven.

Alles voor de kids!

Kom je op vakantie met kleine kinderen? Geen probleem. Er zijn kinderstoeltjes en een verzorgingskussen aanwezig en er kunnen indien nodig twee kinderbedjes worden bijgezet. Ook als je er met de fiets op uittrekt zijn er twee fietsstoeltjes en een kinderaanhangwiel beschikbaar. 

Lekker ontbijt

Je hebt je eigen volledig uitgerust vakantiehuis. Maar het leuke aan een B&B is natuurlijk dat het ontbijt volledig voorzien wordt. Ook dat wordt hier voor je geregeld: en wát voor ontbijt! 

Vers geperst sap, een lekkere omelet met eitjes van de eigen boerderijkippen, huisgemaakte confituur, lekkers uit de eigen groentetuin en boomgaard en natuurlijk veel geitenkaas én meer van eigen kweek. En dat allemaal ook nog eens helemaal biologisch. Om duimen en vingers bij af te likken!

AGA-fornuis in B&B De Volle Maan
Haal je beste hobbykok in je naar boven achter dit AGA-fornuis
Kaasplank B&B De Volle Maan
Geniet tijdens je verblijf van de homemade geitenkaas van de B&B

Fiets tot in Gent

Beslis je om toch even op te kijken van je boek naast de warme stoof en erop uit te trekken? Er staan gratis twee mountainbikes en vijf fietsen voor volwassenen voor je klaar. Kinderfietsen zijn op aanvraag beschikbaar en wie wil kan zelfs elektrische fietsen huren. Er is dan ook van alles te ontdekken in de buurt. Zo kan je fietsen langs het jaagpad van de Schelde of een trip maken naar de Zwalmstreek.

IMG_4067.jpg
De geitjes van De Volle Maan

Dag geitjes!

Een heerlijk weekend genieten van het buitenleven op de boerderij. De zeshonderd geitjes kijken uit naar je komst. Ook een uitgebreide rondleiding op de boerderij behoort tot de mogelijkheden. Vergeet zeker niet nog even langs het winkeltje op de boerderij te passeren voor je weer naar huis vertrekt. Zo trek je het weekend nog wat extra door in je eigen thuis! 

Wil je ook op een unieke, kindvriendelijke manier de Vlaamse Ardennen ontdekken met het hele gezin? Boek dan snel jouw verblijf op deze geweldige boerderij!