Vakantiewoning Logies-In-Detail

Vakantiewoning Logies-In-Detail

Luxueus genieten in een gerenoveerde schuur in Oosterzele

Oosterzele
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
Geraardsbergsesteenweg 21
9860 Oosterzele
E-mail
Telefoonnummer
+32 474 74 33 90
Link

Zeg niet zomaar “schuur” tegen deze gerenoveerde vakantiewoning in Landskouter, aan de rand van de Vlaamse Ardennen. De eigenares, die zelf in de aanpalende hoeve woont, is interieurvormgeefster en dat zie je. Kom een weekendje logeren met de vrienden en ga op verkenning door de pittoreske omgeving.

Meer dan een schuur

Een ruime parking voor vier wagens en een afgesloten berging voor fietsen. Al van bij je aankomst is het comfort verzekerd. Wat ooit een schuur was werd omgevormd tot een hedendaags verblijf voor vier tot acht personen.

In de dubbelhoge leefruimte met open keuken merk je nog duidelijk het verleden van dit gebouw aan de mooie houten steunbalken in het dak die zichtbaar bleven. De binnenruimte een make-over met helder witte muren, een strakke keuken, grote eettafel en hedendaags meubilair. In het gezellige salon onder de mezzanine geniet je languit in de hoekzetel van een gezellige avond. Nood aan wat digitaal entertainment? Er is Smart TV en een bureau met Apple-computer.

 

2persoons7 V1.jpg
Slaapkamer in vakantiewoning Detail in Oosterzele

Zalig slapen onder de houten balken

Er zijn twee grote slaapruimtes, met boxspring-bedden, telkens voor vier personen. Als dat herinneringen aan vakantiekampen of jeugdherbergen oproept: geen nood. De eerste slaapruimte bevindt zich op de mezzanine boven de zithoek, onder de oude houten balken en bestaat uit twee kamers die met elkaar in verbinding staan. Verder is er een apart toilet met wastafel. Overal is airco voorzien. 

Er is dus vooral gedacht aan comfortabel samen op vakantie gaan. Er is plek genoeg om je eigen ding te doen, maar ook om zalig samen te zijn. Je kan met één gezin gezellig op dezelfde kamer liggen als je wilt

Leefruimte1.jpg
Leefruimte6.jpg
De leefruimte in vakantiewoning Detail in Oosterzele

Privacy én comfort, laat maar komen!

De tweede slaapruimte is een duplex. Beneden is een gezellig salon met hoeksofa die je handig transformeert in een comfortabel dubbel bed. Langs de mooie metalen trap kom je boven in de tweede slaapplek met een boxspring-bed en televisie. Lekker bijpraten tot in je bed, zonder privacy of comfort uit het oog te verliezen. Ideaal!

De tweede slaapruimte heeft verder nog een badkamer met bad en ook bij de inkom is nog een douchekamer met inloopdouche, verzorgingstafel en toilet. Breng dus gerust de baby mee. 

Gezin vakantiewoning Logies-in-detail in Oosterzele
Tuin5.jpg
Het gastgezin met de buitensauna

Sauna, buitendouche en dan barbecue

De mooi aangelegde en afgesloten tuin deel je met de eigenaars, maar er zijn genoeg gezellige zithoekjes verspreid over de tuin om je even terug te trekken, met dat boek dat je zo lang wil lezen bijvoorbeeld. De enige die de rust nog kunnen verstoren zijn Lichter, Beige, Witter en Witst, de vier kakelende kippen die waken over de tuin. 

Wat die grote liggende houten ton doet aan het eind van de tuin? Dat is de sauna! Wellness in de eigen tuin, zalig toch? Daarna nog even onder de buitendouche en je bent klaar voor de barbecue. Haal het aperitief maar al boven.
 

Tussen Vlaamse Ardennen en Scheldeland

Als die 850 kilometer wandelpaden van de Vlaamse Ardennen niet genoeg zouden zijn, dan is Logies-in-detail met zijn ligging in Landskouter ideaal voor jou, want ook Scheldeland ligt er op een boogscheut vandaan. Die regio wordt gekenmerkt door z’n veelvuldig aanwezige, slingerende stromen die door het vlakke landschap slingeren. Idyllisch en de perfecte plek voor eindeloze vlakke fietstochtjes en wandeltrips doorheen groene vlaktes en poldergebieden. Laten we ook de mountainbikeroutes niet vergeten, er passeert er namelijk zelfs één in het straatje achter de tuin. 

Het mooiste voorbeeld? Je ontdekt er bijvoorbeeld de Gentbrugse Meersen, een groenpool van zo’n 240 hectare aan de rand van Gent. Met de auto sta je op zo’n twintig minuten in het centrum van de Oost-Vlaamse hoofdstad, maar je kan er ook met de fiets naartoe. Gewoon het jaagpad langs de Schelde volgen.

Wat een weekend!

Maak werk van dat weekendje weg met de vrienden. In Logies-in-detail kom je zalig comfortabel terecht voor spelletjesavonden, uitgebreid tafelen, stevig wandelen, lekker relaxen en fanatiek fietsen. Wedden dat je nog voor het eind van het weekend al een nieuwe datum vastlegt?

Bel al je vrienden op of roep je familie samen. Zoek een datum die voor iedereen past. Surf snel naar de website van Logies-in-detail en leg jouw weekendje weg vast. Het is één van de leukste dingen die je dit jaar zal doen. Bekijk alle info over prijzen en beschikbaarheden op de website van het vakantieverblijf.