B&B BosbĀĀr

B&B BosbĀĀr

Te midden het groen van Kluisbergen

Kluisbergen
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
VIERSCHAAR 1
9690 Kluisbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 486 12 30 12
Reservation
Online boeken
Link

Back to basics: het is ongetwijfeld het eerste wat in je opkomt wanneer je arriveert in deze B&B midden in het Kluisbos. Deze plek staat precies voor die unieke ervaring en beleving waarnaar veel reizigers of natuurmensen naar op zoek zijn. Absolute rust, volledig omgeven door een prachtig bos. 

Wakker worden met het getsjilp van vogels, terwijl bomen zachtjes ruisen als achtergrondmuziek. Klinkt dat je hemels in de oren? Dan moet je een kamer bij deze B&B boeken. Iets wat dichter bij het natuurlijke paradijs komt, zal je niet snel vinden.

Het bos als gastheer

Je bereikt deze groene oase enkel langs een twee kilometer lange onverharde weg. Het ligt verscholen, bijna verborgen door het overweldigende natuurschoon. 

’s Avonds word je aangenaam verrast door de rust, de stilte en de mystiek van het bos. Vanop het bosbĀĀr-terras laat je al deze indrukken dankbaar op je afkomen. Het effect op je nachtrust is groot. Dit is slapen zoals het ooit bedoeld was, met de subtiele soundtrack van zacht ritselende bladen en twijgen die je zorgzaam in slaap wiegen. Dromen van bomen… of andersom: het is in elk geval een ervaring die zal bijblijven.

600_0747_0.jpg
DSC05957-Edit_0.jpg
600_0721_0.jpg
Genieten van een lekker ontbijt

Op visite bij Vittel en Perrier

Na de vele Vespareizen door Europa willen de eigenaars resoluut gaan voor een 'totaalbeleving' in hun B&B. Je vakantie begint hier al bij het binnenrijden van het bos: de onverharde weg dwingt je om te slow-downen en de natuur in je op te nemen. Zodra gearriveerd, hoef je hier eigenlijk niet meer weg tot het einde van je verblijf. Slapen en ontwaken in het bos is een ervaring op zich, maar ook het avondeten kan je hier buiten be-leven. Na sluitingstijd van de bar kan  je in alle rust genieten van een bbq- of teppanyakischotel  op je eigen private terrasje. Op koudere dagen kan je gaan voor een kaas- of tapasschotel. Zelfs voor een ontspannende activiteit hoef je het bos niet uit: je kan een picknickrugzak meenemen om het bos te verkennen of geniet ‘s avonds van een romantische lichtjeswandeling. Of wat dacht je van knuffelen met Vittel en Perrier (de fluffy huisezels)?

bosbaar.jpg
Bosbaar.jpg
BosbAAr ligt verscholen in het overweldigend natuurschoon van het bos

Vogels worden buren

’s Ochtends word je gewekt door de symfonie van vogelgezangen en de ontwakende natuur rondom jou. Het bos is een gastheer die je vergezelt en onderdompelt in een rustgevende sfeer. Je kan meteen de rijke, frisse en zuivere boslucht in je opnemen.

Ook de privacy die je hier geniet is uiterst zeldzaam. Een meer beloftevolle ochtend kan een B&B niet bieden, toch? Zo ben je helemaal klaar om aan je dag te beginnen.

Comfort? Natuurlijk!

Ook het comfort van deze accommodatie zal bezoekers aangenaam verrassen. Je bent in het bos, niet bij bosjesmensen. Je kan kiezen uit 4 kamers. Er is keuze uit 1 luxe romantische boskamer en 3 Cab’ĀĀne kamers, die beschikken elk over een eigen privaat terrasje, zicht op het bos, in-room/on-deck dining mogelijkheid én (in een latere fase) buitenwellness in ‘t veld!  

Kortom, je geniet hier van de nodige faciliteiten die jouw verblijf aangenaam maken – en tóch met dat unieke back-to-basics-gevoel.

Overvloedig genieten

Je wilt verwend worden? Geen probleem! Proef dan zeker een van de overheerlijke taarten, versnaperingen, drankjes, hartige snacks en borrelhapjes die voor je klaar staan. Maar ook het interieur legt je op verschillende manieren in de watten.

Natuurlijke houten materialen zwaaien hier de plak. Deze plek ademt dan ook “natuurlijk evenwicht” uit. Alles is hier opgebouwd met eerbied voor het bos en de omgeving. Op deze manier mág je hier zijn, je bent zelfs uiterst welkom.

slaapkamerbosbaar_1.jpg
BadkamerBosbaar.jpg
bosbaar2.jpg
Het nostalgische boomhutgevoel is nooit ver weg in deze B&B

Gebruik het bos

Vanuit de bar, de gemeenschappelijke lounge en de tuin doe je jezelf tegoed aan alles wat het bos en het gastkoppel je te bieden heeft: het mag duidelijk zijn dat dit veel is. Maar tegelijkertijd ervaar je iets wat eigenlijk niet te koop is. De overvloedige kalmte van de natuur, de kleine details van het woud, de geuren van het bos. Hemels!

Deze setting brengt je helemaal tot rust en verzacht je gemoed. Koppeltjes zullen de authentieke romantiek ongetwijfeld kunnen smaken. Dit is een gedeelde ervaring die je dichter bij elkaar brengt. Samen genieten van de essentie: het is een absolute aanrader!

Het bos als uitvalbasis

Toch even bekomen van zoveel vredigheid? Dan kan je van hieruit makkelijk een rijke waaier aan interessante locaties bezoeken. Fietstochten in de nabije omgeving zijn bijna verplichte kost. Ook de wandelroutes zijn meer dan de moeite waard. 

Zoek je graag even het leven op? Rij dan richting Lille, Gent of Brugge. Het is allemaal vlakbij. Je bereikt deze fijne steden vol culturele bezienswaardigheden op hoogstens een uurtje rijden.

Kluisbos2.jpg
Kluisbos.jpg
Het Kluisbos brengt je helemaal tot rust en verzacht je gemoed

Boek je verblijf in deze geweldige B&B

Trakteer jezelf op een unieke ervaring, midden in het woud. Check de website van de B&B en reserveer jouw verblijf bij BosbĀĀr in Kluisbergen.