De Ijsmolenhoeve

Actief en uitdagend
De Ijsmolenhoeve

Lekkerder wordt een dagje plezier niet

Ronse
Straat + huisnummer
Kanarieberg 1
9600 Ronse
E-mail
Telefoonnummer
+32 55 609 607
Link

Rits die schoenveters maar goed vast en trek een speelbroek aan, want vandaag gaan we naar de IJsmolenhoeve – een bundeltje puur avontuur in het hart van de Vlaamse Ardennen. Op deze unieke plek gooien ze dier, natuur én avontuur in de blender en mixen ze dat tot een dag vol onvergetelijke, pure fun. 

Van zenuwslopende deathrides tot rustige wandelingen met ezeltjes, hier vind je een breed palet aan activiteiten voor iedereen in je familie of vriendengroep. Ook als je simpelweg naar de kinderboerderij wilt, kan dat perfect. Op zoek naar een knotsgekke dag vol plezier en ontdekking voor groot én klein? Hier moet je zijn. En als je voor of na je bezoekje nog een uitstapje wilt maken in de streek, kan je natuurlijk altijd ons Rondje Ronse met de Kinderen afwerken!

Avontuur in de schaduw van het Muziekbos

Deze knappe hoeve ligt in de schaduw van het Muziekbos. Zo kan je de kindjes achteraf nog even flink kan afmatten op de Muziekbos wandelroute voor je weer naar huis rijdt – moest dat nog nodig zijn, tenminste. Wij denken alvast van niet, gezien de uitgebreide menukaart aan avonturen waaruit je kan kiezen. 

De IJsmolenhoeve heeft dan ook een pakketje activiteiten klaargestoomd waar iedereen van smult. Je kan het zo gek niet bedenken of het is hier voorhanden. Van de kleinste uk tot de meest doorgewinterde avonturier, hier verveelt niemand zich.

Muziekbos3.jpg
In de schaduw van het Muziekbos vind je de IJsmolenhoeve

Activiteiten voor het hele gezin

Boogschieten met de pubers, beachvoetbal of -volleybal met de nonkels, van een deathride sjezen met de bomma of dieren verzorgen met de kleuters? Als je hier een dagje komt spenderen, kom je handen én ogen te kort. Het team van De IJsmolenhoeve begeleidt elke activiteit professioneel en op mensenmaat. Je hoeft je dus – nee, óók niet de deathride sjezende bomma – nergens grote zorgen om te maken. Wat niét wilt zeggen dat die kriebels in je buik minder echt zijn!

Nog op het programma: een leuke fotozoektocht, een echte expeditie Robinson, toffe fietstochten of wandeltochten (mét ezels), kleiduifschieten, mangroves verkennen, muurklimmen en – jazeker! – slagroomtaarten gooien. Voor wie het liever wat rustiger aan doet, raden we activiteiten aan zoals pizza’s bakken, cupcakes maken, een BBQ-workshop, volksspelen, een heerlijke winterwandeling stappen of je geluk wagen in het casino. Dolletjes!
 

Ijsmolenhoeve Ronse deathride
Kom door de bomen sjezen
Ezeltjes in de IJsmolenhoeve
of ga de dierenboerderij bezoeken.

Bedrijfsevent in de Vlaamse Ardennen

Wil je de collega’s verrassen met een waanzinnig avontuurlijk event of dagje teambuilding? Ook dan is De IJsmolenhoeve meer dan geschikt. Er zijn kant-en-klare teambuildingpakketten beschikbaar met verschillende thema’s. Maar je kan natuurlijk ook altijd zelf je activiteiten samenstellen. Doe aan bierbak-stapelen met de baas, ga paintballen, lasershooten of met een échte strandbuggy rijden met Mia van accounting, waag je kans in de Escape Room of daag je collega’s uit tijdens échte Highland Games. 

Ook indoor zijn er heel wat avonturen te beleven. Een speleobox, een touwenparcours… Iedereen laadt z’n batterijen weer op én geniet van een geweldige sfeer tijdens een dagje in De IJsmolenhoeve. 

Avontuur_IJsmolenhoeve.jpg
Boogschieten_IJmolenhoeve.jpg
Hier staat van alles op het programma

Achteraf: lekker eten én logeren

Als je na dat dagje avontuur helemaal bekaf bent, dan begrijpen we dat volledig. Gelukkig kan je ook weer op krachten komen in De IJsmolenhoeve. Daar zorg het keukenteam van de brasserie wel voor. Op het menu: een gezellige eetchalet met zicht op de prachtige omgeving. En ook: soep, kaas- en garnaalkroketten, hamburgers, spaghetti en een oerdegelijke boterham met choco. Leuk extraatje: als je hier komt eten, kan je gratis en voor niks de kinderboerderij in!

Beetje moe geworden van al dat spelen en eten? Geen probleem, boek simpelweg een avontuurlijke overnachting op het domein – pal middenin de kinderboerderij en het avonturenpark. Steek het kampvuur aan en zing nog wat liedjes, voor je onder de wol kruipt in je eigen luxetent met slaapkamer, badkamer én keuken!

Ijsmolenhoeve.jpg
Logies_IJsmolenhoeve.jpg
Kom eten in een prachtige omgeving en blijf achteraf slapen in een luxetent

Bezoek De IJsmolenhoeve

Zin om zelf de tijd van je leven te beleven op De IJsmolenhoeve? Ga snel langs of boek jouw afspraak in dit wonderlijke avonturenpark aan de voet van het Muziekbos!