De Glamping van Modest & Kamiel

De Glamping van Modest & Kamiel

Glamoureus kamperen tussen de varkens

Oudenaarde
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
DUISBEKE 4
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
0494994084
Link

Modest & Kamiel is een agro-ecologische bioboerderij in Mater, deelgemeente van Oudenaarde. Op een heuvelrug in het hart van de Vlaamse Ardennen bouwden Steven en Didier een oude hoeve met een grasvlakte van 2 ha uit tot een heuse biotoop voor buitenloopvarkens, veldbloemen en fruitbomen. Drie glampingtenten voor ultieme rustzoekers maken het paradijselijke plaatje helemaal compleet.

Doet glamping (glamoureus kamperen) je in de eerste plaats aan luxe denken? Dat mag je  bij Modest & Kamiel absoluut ook verwachten, maar dan wel luxe in 'Vlaamse Ardennen-stijl': een weids vergezicht over de Scheldevallei, een onmetelijke rust en een schitterende groene omgeving. 
 

Glamping Modest & Kamiel in Mater
De uitbaters Steven en Didier

Eén met de natuur

Al doen uitbaters Steven en Didier er ook wel alles aan om hun logees een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Hun Glamping telt drie stijlvolle canvas tenten. De ruime hoofdtent heeft elektriciteit, een eethoek, een zithoek met een kleine bibliotheek en een koelkast met minidiepvries. De twee romantisch ogende slaaptenten zijn allebei voorzien van een comfortabel dubbelbed. 

Oh ja: wie de Glamping van Modest & Kamiel boekt, heeft het rijk sowieso voor zich alleen. Je hoeft dus helemaal niets van je unieke geluksmomenten te delen met eventuele andere huurders. Uitsluitend omringd door varkens, kippen, schapen, ganzen en eenden, voelen jij en je intieme gezelschap je meer dan ooit een met de natuur. Volstrekt ongestoord, drink je op je grote houten privéterras je eerste koffietje van de dag. En lijkt de tijd intussen compleet tot stilstand te zijn gekomen.

Glamping Modest & Kamiel in Mater
Vanaf juni kan je hier zelf jouw seizoensboeketje komen plukken
Glamping Modest & Kamiel in Mater

Eenvoud en rust

Wist je trouwens dat die naam niet zomaar lukraak gekozen is? Modest is een ode aan het eenvoudige landleven waar boeren Steven en Didier zo van houden: weg van de drukte, in harmonie met de seizoenen, zonder wifi, televisie, een zwembad of ander lawaaierig vertier. Kamiel verwijst dan weer naar het natuurlijke, rustgevende effect van kamille. 

Het glampingseizoen loopt bij Modest & Kamiel van eind april tot begin oktober. Een bijkomende troef vanaf juni zijn de zogenaamde 'Materse Floraliën': een kleurrijk bloemenveld met liefst 10.000 planten waar zelfplukkers naar believen kunnen oogsten. Om daarna naar huis te gaan met een heerlijk geurend seizoensboeketje dat gegarandeerd extra lang meegaat. Schrik wel niet als je tussen twee bloemenrijen plots op een stel vrolijk scharrelende varkens botst. Want ook daar voelen de onvervalste koningen van bioboerderij Modest & Kamiel zich zichtbaar in hun sas!

Glamping Modest & Kamiel in Mater
Glamping Modest & Kamiel in Mater
Glamping Modest & Kamiel
Het Glampingseizoen bij Modest & Kamiel loopt van eind april tot begin oktober

Boek je verblijf op deze zalige Glamping

Hoor je de lokroep van de natuur? Voel je het kriebelen om het boerenleven zoals het is aan den lijve te ondervinden? Check hier de website van deze unieke agro-ecologische bioboerderij in Mater (Oudenaarde) voor prijzen en beschikbaarheden.