Scooter- en vespatrips met Refugetrips

Ervaringen
Scooter- en vespatrips met Refugetrips

Rondritten in en rond de Vlaamse Ardennen

Maarke-Kerkem
Personen
1 - 35
Straat + huisnummer
Kapelleberg 16
9680 Maarke-Kerkem
E-mail
Telefoonnummer
0472 34 71 68
Link

Sinds 2008 ben je bij Refugetrips aan het juiste adres voor avontuurlijke scooter- en vespatrips. Ze kennen de regio door en door en kennen alle leukste plekjes met de beste én betaalbare gastronomie. Ze leiden je graag rond via veilige en rustige wegen, waar je geniet van prachtige panorama’s en mythische heuvels, en waar je langs kronkelende beken en rivieren rijdt.

Vespatrips in de Vlaamse Ardennen

Héél mooie routes, vaak op het parcours van de Ronde van Vlaanderen, en met leuke stopplaatsen … je wordt verwend bij Refugetrips. Of je nu een beginner of een rasechte scooterfreak bent, je krijgt een route op maat voorgeschoteld. We geven je even een klein voorsmaakje van onze favoriete trajecten: 

Ronde van Vlaanderen (& stukje Pays des Collines)

Warm op via prachtige vergezichten in het Pays des Collines en beklim daarna de drie meest mythische Vlaamse heuvels van dé wielerwedstrijd van het jaar. Thank God we're on a vespa!

De Watermolenroute (vernieuwde route)

Je rijdt langs 1000 jaar oude watermolens, intussen getransformeerd tot supergezellige bistro's in de Zwalmstreek, ook wel Klein Zwitserland genoemd.

De Muur van Geraardsbergen

Via de Foreest, Valkenberg en Toepkapel rijden we - door supermooie landschappen - naar 'De Muur', die je ongetwijfeld kent van de Ronde van Vlaanderen en de E3-prijs. Middagstop in Geraardsbergen, met onder andere hun mattentaartjes (Unesco-werelderfgoed) en Manneke Pis-collectie in het middeleeuws stadhuis.

Ath & Doornik (lange route, alleen 125 cc's)

Een héél mooie, zij het ietwat langere route (dus best 125 cc huren): Maarkedal - Flobecq - Ath en Doornik - Ronse - Maarkedal - ongeveer 95 km vespaplezier - lunchen in Ath en drinkstop in Doornik en Ronse.

Bonvivant

De Bonvivant-route (90 km) neemt je mee langs de mooiste, veiligste en verkeersarme wegen van de Vlaamse Ardennen, om en rond Brakel én een groot stuk van de Zwalmstreek. Je passeert enkele mooie watermolens die fungeren als bistro.

IMG_6832.jpg

Herbronnen in Refuge Kapelleberg

Je start- en stopplaats tijdens de rondrit is seminar- en eventcenter Refuge Kapelleberg, een stemmige vierkantshoeve in Maarke-Kerkem. Op slechts 5 minuutjes sta je in Oudenaarde, het centrum van de Vlaamse Ardennen. Dit verborgen pareltje ligt op amper een filevrij halfuurtje van Gent en Kortrijk en op drie kwartier rijden van Antwerpen, Brussel en de Franse grens. Kortom, de hoeve is de ideale locatie voor een teambuilding, vergadering of ander event op maat.

IMG_6081.jpg

Ontdek de unieke arrangementen

Op zoek naar een goeie locatie voor een seminar of event? Dan regelt Refuge Kapelleberg alles voor je in verband met catering, overnachting  en ontspanning, volledig  volgens jouw wensen en budget. Of heb je altijd al eens op een Segway willen rijden? Dan kan je onder begeleiding de Vlaamse Ardennen verkennen op een veilige, maar oh zo leuke manier. Kortom, the place to be!

Boek een Scooter- of vespatrip

Interesse in een rondrit met de vespa of scooter? Boek dan je route of arrangement op de website van Refugetrips. Via de site van Refugetrips krijg je ook een overzicht van je totaalbudget op basis van je wensen. Je vindt er verder de voorwaarden in verband met rijbewijzen en timings terug. Nog nooit op een vespa gezeten? Het is helemaal niet moeilijk en je krijgt alles klaar en duidelijk uitgelegd. Let op, op voorhand reserveren is verplicht en een dagje rondrijden gaat van 10u45 tot en met 17u45. Voor grote groepen is er ook een avondprogramma voorzien waar je vanaf 17u30 geniet en 25 % bespaart op de vespa’s. 

Je kan ook een losse boeking doen waarbij je met maximum twee personen kan rondrijden.

refugetrips.jpg

Praktische informatie

Adres: Kapelleberg 16, 9680 - Maarke-Kerkem

Website: www.refugetrips.be

Tel.: +32472347168

e-mail: info@refugetrips.be

Periode: Geopend tijdens de periode maart-oktober