Roadtrip met een 2pk

Ervaringen
Roadtrip met een 2pk

Een 2pk’tje in de Vlaamse Ardennen, dat heet een berggeit

Kruisem
Personen
1 - 20
Straat + huisnummer
Beertegemstraat 73
9570 Kruisem
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 64 59 25
Link

In een 2 pk’tje van Citroën wordt Vlaanderens Mooiste landschap van bij de eerste kilometer meteen ook Vlaanderens Leukste landschap. Het iconische ‘geitje’ gedraagt zich op de kronkelende bergop-bergafwegen van de Vlaamse Ardennen als een berggeit in de lente: dartel, lenig, vrolijk (en slechts heel af en toe koppig). Prik een bloem in je haar en hop met de geit!

de2pktjes verhuringen.JPG

Aaibaar en aanstekelijk

Sam Mersseman heeft het je ooit voorgedaan en hij kon er op slag niet meer genoeg van krijgen. Dus kocht hij een knalrood exemplaar voor zichzelf, om de ervaring telkens weer te kunnen herhalen. Vervolgens kwam van die ene Roody een hele familie. Intussen zijn ze met vijf. Allemaal even vrolijk, aaibaar en aanstekelijk. Ze zijn zo energiek dat Sam ze niet meer alleen de baas kan en zijn 2 PK’TJES nu verhuurt.
 

2020-07-06 #Leiezicht #autoroute #2cv_te_huur #de2pktjes #KasteelvanOoidonk.jpg

2pk x 4 = is veel plezier

Roody, Dolly, Mistral en Spot staan elke dag klaar om de baan op te gaan met een chauffeur en maximum 3 passagiers. De ideale bubbel dus om de streek te verkennen. Ben je met een grotere groep? Vergeet dan niet om walkie-talkies te huren. Zo hou je contact met de rest van de karavaan.

We hebben geleerd dat ventileren enorm belangrijk is. Bij goed weer rol je dus het dak open en klap je de zijvensters omhoog voor maximaal gezonde lucht en optimaal contact met het unieke landschap waar je doorheen rijdt. 
 

2020-07-03 #Mistral #trouwen #2cv_te_huur @de2pktjes #vlaamse_ardennen #2cv #2pk.jpg
2020-10-08 #Mistral #de2pktjes #2cv_huren #louisdefunes.JPG

Alle hoeken en kanten zonder te verdwalen

Vanuit Kruisem hebben de 2 PK’TJES een tiental routes uitgestippeld. Ze (ver)voeren je tot in de verste uithoeken van de Vlaamse Ardennen. Bij elke bocht of hobbel is er gegarandeerd aanleiding tot plezier.

De routes tonen je niet alleen de highlights van de streek, ze leren je ook de onbekende parels kennen. Goed voor een halve tot twee dagen beestig veel plezier.

•    Richting Muziekbos, in combinatie met een boswandeling
•    Richting kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem
•    Richting natuurgebied ’t Burreken, de synthese van alles wat de Vlaamse Ardennen aan natuur te bieden heeft 
•    Naar de top van Dé Muur
•    Langs de Leie
•    Door de Zwalmvallei
•    Flirten met de taalgrens in de Pays des Collines
•    Over de cols van de Ronde
•    Op tweedaagse, met overnachting in Ellezelles; geboorteplek van Hercule Poirot, het hoofdpersonage uit Agatha Christies detectiveromans.

Een tripje boeken?

Praktische informatie

Adres: Beertegemstraat 73, 9750 Kruisem

Website: www.de2pktjes.be

Tel.: +32 476 64 59 25

e-mail: de2pktjes@gmail.com

Periode: Het hele jaar door.