B&B Kokerelle

B&B Kokerelle

Landelijk logeren in Maarke-Kerkem

Maarkedal
Kamers
3 Kamers
Capaciteit
6 bedden
Straat + huisnummer
KOKERELLESTRAAT 14
9680 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 478 92 76 02
Link

Het landelijke Maarke-Kerkem is zo’n typisch oer-Vlaams dorp waar de tijd lijkt stil te staan. Hier hoef je je nergens voor te haasten, integendeel. Onthaasting is hier zelfs het sleutelwoord. De omringende natuur openbaart zich aan iedereen op zijn/haar eigen tempo. Zo kan je te voet, met de fiets of e-bike of met de wagen alle kanten uit om deze schitterende omgeving te leren kennen. Klaar voor een trip doorheen de Vlaamse Ardennen? Dan moet je B&B Kokerelle ontdekken. 

Rust en ontspanning centraal

Welke bestemming je ook kiest in deze prachtige en veelzijdige omgeving, ze zijn allemaal de moeite meer dan waard. Ook Maarke-Kerkem zelf wordt niet voor niets “de parel van de Vlaamse Ardennen” genoemd. Of moeten we zeggen: pareltje – want dit dorpje is groots in z’n kleinheid.

Verkenningstochten door de natuur die je batterijen weer helemaal opladen of boeiende bezoeken aan inspirerende steden zoals Oudenaarde en Ronse? Het zijn maar enkele van de vele suggesties voor een dagje weg in de buurt. Het zijn precies dit soort van activiteiten die een bezoek aan de Vlaamse Ardennen méér dan waard maken. Oh ja: ook Kortrijk, Gent, Brugge of Lille bereik je van hieruit in no time. 

Oudenaarde_DavidSamyn.jpg
HogeMoteRonse.jpg
Breng een bezoekje aan Oudenaarde of Ronse tijdens je verblijf in B&B Kokerelle

Jouw uitvalsbasis in de Vlaamse Ardennen

B&B Kokerelle vormt het ideale startpunt voor al je plannen en de perfecte plek om weer terug thuis te komen. Hier staan rust en ontspanning in elk detail centraal. Wil je er toch eens flink op uit trekken, te voet of met de fiets? Dan heb je keuze genoeg! De uitbaters helpen je natuurlijk op weg bij het uitstippelen van jouw uitstappen en activiteiten. Zo vind je meteen de leukste tochten en elimineer je eventuele keuzestress – toch het laatste wat je nodig hebt tijdens een ontspannen vakantie.

Snuister ook gerust rond in de brede waaier aan folders en brochures die hier voor de gasten hebben klaarliggen. Je doet er inspiratie op voor een onvergetelijk verblijf.

Kathy B&B Kokerelle in Maarkedal
Ontbijt B&B Kokerelle in Maarkedal
Gastvrouw Kathy en de ontbijtruimte

Duivenlokaal wordt prachtige B&B

'De Nieuwe Reisduif', het voormalige duivenlokaal van dit dorp, kreeg voor dit vakantieverblijf een heuse make-over. 3 kamers werden met de allergrootste zorg en toewijding ingericht om er bezoekers een instant thuisgevoel aan te bieden. Die missie is alvast met glans geslaagd.

In de gezamenlijke ontbijtkamer wordt natuurlijk iedere ochtend een vers en gezond ontbijt geserveerd, maar gasten kunnen er ook de hele dag terecht voor het spelen van een gezelschapsspel, een degustatie van streekbieren, wijntjes of een koel frisdrankje uit de frigo. Je ziet: er is aan alles gedacht om je gezellige babbels en ontspannen gezinsmomenten zalig te omkaderen.

3 smaakvolle kamers

Echt ontspannen? Dan is goede smaak cruciaal. ‘Smaak’ is dan ook het thema waarmee de drie kamers in Kokerelle werden vormgegeven. Bij het boeken van je verblijf kan je kiezen uit 3 overheerlijke kamers:

  •    Zoete Kers
Vurig, zwoel rood is de overheersende tint in de 'Zoete Kers'. Vanuit deze kamer heb je ook rechtstreeks toegang tot de B&B-tuin. Op de comfortabele stoelen lees je in alle comfort een boek of geniet je van een koffie en een babbel. Het ligbad in de privébadkamer nodigt uit tot zalig relaxen. Die rust bereikt ongetwijfeld een hoogtepunt op het uiterst gerieflijke bed met zachte matras. 

  •    Pittige Peper
In de 'Pittige Peper' staat de kleur groen centraal: fris, dynamisch én rustgevend. Ook vanop deze kamer genieten gasten van een prachtig uitzicht op de B&B-tuin, waarin je bij mooi weer heerlijk kan ontbijten en relaxen. De kamerinrichting werd net zo knus en gezellig vormgegeven als de 'Zoete Kers'. De privébadkamer is dé plek voor verkwikkende douchemomenten. Heerlijk wegdromen doe je op de daarvoor met zorg uitgekozen matras onder een dito donsdeken. 

  •    In Hogere Sferen
Mag het net dat tikkeltje meer en luxueuzer zijn? Dan is deze rustieke, landelijk ingerichte kamer voor jou. 'In Hogere Sferen' ligt op de eerste verdieping. Vanuit deze kamer heb je een prachtig uitzicht over de glooiende Vlaamse Ardennen; ronduit adembenemend bij zonsondergang. De kamer zelf heeft eenzelfde gezelligheid en comfort als de kamers op het gelijkvloers, maar het is de badkamer waardoor deze kamer zich onderscheidt: dit is een heus mini-wellnesscentrum met zelfs een stoomdouche met eucalyptus!

Uiteraard beschikken al deze kamers over het nodige comfort, met onder meer Wifi, satelliet-TV en een espresso kit – perfect voor de eerste koffie van de dag.

ZoeteKers_Kokerelle.jpg
Slaapkamer_Kokerelle.jpg
Foto3.jpg
Kies uit een van de drie smaakvolle kamers tijdens je verblijf in deze B&B

Boek jouw verblijf!

Wil je ook logeren in B&B Kokerelle? Boek dan snel jouw kamer via de website van de bed and breakfast!